Superkeukens

  Superkeukens is een landelijk opererende keukenformule met ruim 40 vestigingen verspreid over heel Nederland. Superkeukens, met als samenwerkingsvorm hard franchise, is onderdeel van De Internationale Meubel Groep Holding bv. De inkoop bij Superkeukens wordt centraal geregeld. De benodigde verkoopvloeroppervlakte van een vestiging is 450 - 650 m². Het verzorgingsgebied van een Superkeukens-vestiging is ± 100.000 bruto postcodes. 

  Door een op maat gemaakt automatiseringsprogramma beschikt Superkeukens over een softwarepakket waarbij het 3D-keukenontwerp automatisch is gekoppeld aan een gespecificeerde offerte waarop alle artikelen staan vermeld. 

  Door de prijspositionering, met keukens van € 4.299 tot € 12.495 inclusief apparatuur, richt Superkeukens zich op een breed marktsegment in de keukenbranche. De winkelformule biedt de franchisenemers ondersteuning bij onder andere de inkoop, verkoop, marketing en automatisering.

  De marketing bestaat onder andere uit: instore communicatie met Pos-materiaal,  (online) inspiratieboek, online campagnes, website gekoppeld aan actieve internetmarketing, TV-commercials op landelijke zenders van de NPO, Talpa, themazender van RTL en landelijke radiocampagnes.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  1999
  Aantal vestigingen
  45
  Waarvan franchise
  45
  Entreegeld
  €10.000
  Franchise fee
  € 12.000,-
  Totale investering
  €150.000
  Benodigd eigen vermogen
  €30.000