V&S Beveiliging

Uw veiligheid is onze zorg!

Uw eigendommen en personeel beveiligen tegen inbraak, brand en overval is een must in deze tijd. Steeds vaker hebben ondernemingen te maken met deze risico’s. Het risico is niet alleen de directe materiële schade zoals diefstal van waardevolle goederen (voorraad, contant geld, etc.) Maar ook bedrijfscontinuïteit komt veelal in gevaar. Een bedrijf met een schade kan veelal niet direct weer in bedrijf zijn. Hierdoor valt er ook een aantal dagen tot weken omzet weg.

Maar ook veiligheid van personeel moet tot zekere hoogte gewaarborgd zijn. Traumatische ervaringen door criminaliteit komt helaas steeds vaker voor.

V&S Beveiliging maatwerk beveiliging met een persoonlijke aanpak

V&S Beveiliging levert totaaloplossingen voor beveiliging van uw onderneming. Wij maken een persoonlijk voorstel voor uw onderneming voor beveiliging van de risico’s die uw bedrijf kan lopen. Onze beveiligingsoplossingen zijn zeer divers. Door ons uniek “lego” systeem leveren wij altijd de juiste beveiligingsoplossingen welke meegroeien met uw organisatie zonder dat u te veel betaalt.

Samen met onze klant maken wij een risico rapport. Hieruit adviseren wij welke beveiligingsoplossingen noodzakelijk zijn. Desgewenst kunt u het systeem geheel uitbreiden met gekoppelde beveiligingsoplossingen. Een lego systeem.

Eddie Marcus
Beveiligingsadviseur bedrijven
06-82424436