Medtrading

Medtrading houdt zich al 15 jaar bezig met het ontwerpen, produceren en monteren van horeca ventilatie oplossingen en dit in de breedste zin van het woord. Als het gaat om grootkeukenventilatie of mechanische ventilatie voor uw franchisevestiging in de horeca, dan bent u bij Medtrading aan het juiste adres. 

Eigen productielijn en groothandel 

Als ondernemers met ruime ervaring in de horecabranche begrijpen we dat er altijd budget- en tijdslimieten zijn. Binnen de mogelijkheden wordt gekeken waar de prioriteiten liggen en garanderen we de beste oplossing voor de grootkeukenventilatie of luchtbehandeling van uw franchisevestiging. Medtrading heeft een eigen productielijn en een groothandel met een opslag van 2000 m2 aan diverse luchtbehandelingsunit, luchttechnische componenten, RVS afzuigkappen, kanaalwerk en ventilatoren. Medtrading is onder andere de importeur van de Duitse merken Fischbach en Rosenberg.

Horecavergunningen

Of het nu gaat om het vervangen van een afzuigunit of het ontwerpen, uittekenen en monteren van een wereldrestaurant. Medtrading doet het allemaal. Ook voor uw diverse horecavergunningen kan Medtrading u helpen. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen we u assisteren en adviseren zodat het vergunning-traject soepel en snel verloopt. Tijd kost helaas geld en dat we heel goed bij Medtrading en daarom wissel we graag onze ervaring en expertise uit met onze klanten. 

Medtrading berekent vooraf welk keuken- en mechanisch ventilatiesysteem past bij uw restaurant of horeca keuken, waarbij we ook rekening houden met de wettelijke voorschriften en regels op het gebied van geluid, geuremissie en energieverbruik in de horeca. Medtrading levert oplossingen voor klimaatbeheersing met airconditioning en warmteterugwininstallaties, oplossingen voor grootkeukenventilatie op gebied van afzuiging, ontgeuring en geluid.

Kosten

Naast de kwaliteit en kennis op het gebied van grootkeukenventilatie en luchtbehandeling in de horeca is de snelheid van levering en de prijs wat ons onderscheidt van andere aanbieders. Zonder deskundig advies en/of installatie is de kans groot dat u niet de meest optimale keuze maakt. De kosten van uw horeca ventilatie en afzuiging worden niet alleen bepaald door de aanschafkosten van de horeca afzuiginstallatie of ventilatieysteem alleen. Denk ook aan energiekosten, duurzaamheid, levensduur en milieuaspecten. 

Medtrading maakt graag voor u een totaaloverzicht, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor uw horeca ventilatie en afzuiging. Medtrading realiseerde al talloze projecten op het gebied van horeca afzuiging en horeca ventilatie met een ROI van maximaal 3 jaar en subsidiemogelijkheden zoals ERS BNB. Het bespaart u direct geld. 

Waarom kiezen voor Medtrading?

U heeft opties als het gaat bij het kiezen van een afzuiginstallatie. Waarom wilt u daarbij voor Medtrading kiezen? Hieronder staan een aantal redenen waarom juist wij uw partner zijn op het gebied van ventilatoren en luchtbehandeling.

Prijs/kwaliteit verhouding

Onze tarieven worden zorgvuldig afgesteld om de kwaliteit en continuïteit van onze producten en diensten te garanderen. Wij willen niet de goedkoopste producten aanbieden, wel de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Relevante werkervaring

Door jarenlange ervaring zijn wij in staat om een compleet afzuiginstallatie aan te meten die voldoet aan uw wensen. We berekenen precies welke installatie past bij u specifieke situatie met inachtneming van de milieuregels op het gebied van geluid, vetlozingen, geur, energie, opslag van koolzuur en afvalstoffen. We zijn mensen met passie voor ons vak.

Ondernemerschap

We zijn zelf ondernemers en we begrijpen dat er budget- en tijdslimieten zijn. Binnen de gegeven kaders kiezen wij gezamenlijk waar de prioriteiten liggen voor het grootst mogelijke effect.

Duidelijkheid

Wij garanderen een open en directe communicatie. U krijgt te allen tijde van ons vooraf een gepaste offerte. Bij ons komt u nooit achteraf te staan voor verrassingen of verborgen kosten. Wij houden van duidelijkheid en duidelijke taal.

Maatwerk

Iedere situatie is anders. Wij leveren ook maatwerk op klantspecificatie. Ieder project heeft andere wensen en behoeftes. Wij stellen ons flexibel op om u producten te leveren die aansluiten bij uw behoefte.

Sterk (internationaal) netwerk

Wij staan in contact met een stevige groep fabrikanten en professionals met elk hun eigen specialisme. Daarmee zijn wij in staat om op basis van uw vraag het juiste product te leveren. U hoeft niet met meerdere partijen om de tafel wanneer u Medtrading als partner kiest voor het realiseren van een compleet afzuigsysteem.

Tot het leveringsprogramma behoren o.a.:

  • Het inmeten en bedenken van innovatieve oplossing voor horecaventilatie
  • Het tekenen en ontwerpen van een installatie
  • Bijwonen van bouwvergadering
  • Assistentie bij vergunningaanvraag of bezwaren
  • Het leveren en monteren van diverse ventilatiesystemen
  • Het onderhouden van luchtbehandelingssytemen 
  • Medtrading is een expert op het gebied van geluidreductie, regeltechniek, ontgeuringstechniek, klimaatbeheersing en grootkeukenventilatie.

Meer weten?

Vul het formulier aan de rechterkant van deze pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

 

Mohamed Elmiri Medtrading
Mohamed El Miri
Luchtbehandelingsadviseur
elmiri@medtrading.nl 06-34813831
Stel je vraag!