Drukzo: zonder moeite, zo geregeld

  Het Nederlandse Drukzo is al ruim 10 jaar één van de grootste printpartijen in Nederland, en zelfs binnen Europa. Met de enorm ruime keuze aan producten is er voor ieder wat wils. 

  Of het nu gaat om promotiemateriaal, buitenreclame, bedrukte kleding, relatiegeschenken of seizoensgebonden producten: Drukzo heeft het beschikbaar. Met gegarandeerd de beste prijzen én gratis verzending heeft Drukzo alles wat een franchiseformule zoekt: goedkoop drukwerk, makkelijk geregeld. 

  Drukzo Franchise Printportaal

  Het Drukzo Printportaal voor Franchiseformules maakt het leven nog makkelijker: een eigen online print-omgeving, volledig in de stijl van jouw merk en waartoe alle aangesloten franchisees toegang kunnen krijgen. En dat met alle producten die voor jouw specifieke formule belangrijk zijn. Het team van Drukzo zet het zo voor je neer.

  Nooit meer gedoe met opmaak

  Beheer je ontwerpen vanuit het Drukzo Printportaal en ontwerp met behulp van templates. 

  Gecentraliseerd opmaken en bestellen binnen een eigen portaal biedt enorme kosten-, efficiency- én duurzaamheidsvoordelen. Ook uit een oogpunt van ‘brand consistency’: altijd en overal hetzelfde design en dezelfde kleuren, printtechniek en kwaliteit.

  Een alles-in-één oplossing

  Deze kan worden gebruikt door marketing, verkoop, design, productie, officemanagement, levering, accountmanagement, franchisees, etc. 

  De voordelen van een eigen Drukzo Franchise Printportaal nog eens op een rij:

  •    Overzicht & inzicht: alle print-uitgaven overzichtelijk bij elkaar 
  •    Controle: Afrekenen op factuur en kostenplaatsen instellen zoals jij dat wilt
  •    Voordeel: lagere printkosten door schaalvoordelen en volumekortingen 
  •    Gemak: nooit meer zoeken: eenvoudig herhaalbestellingen doen 
  •    Opmaak & branding: gebruik onze brand library (alle ontwerpen en designs handig bij elkaar) en bewaak je merkconsistentie: altijd en overal dezelfde producten en designs 
  •    Lokale acties: producten kunnen middels sjablonen individueel worden afgestemd op de regionale en lokale vereisten, maar ook op klantgroepen. 

  Drukzo: zonder moeite, zo geregeld! Bekijk alvast het enorme aanbod op Drukzo.nl, plaats een eerste bestelling of stuur een vraag via het formulier!
   

  Albert van den Broek
  Albert van den Broek
  Head of Enterprise Sales
  albert.vandenbroek@helloprint.com +31653407534
  Hidde Boerma
  Hidde Boerma
  Country Manager Benelux
  hidde.boerma@helloprint.com +316 2112 3991
  Stel je vraag!
  CAPTCHA