AG Hart Advocaten

  AG Hart Advocaten

  In 1901 opende advocatenkantoor Anema & Greve in Rotterdam haar deuren. Het kantoor fuseerde met het gerenommeerde Hart Legal Franchise Advocaten en ging verder onder de naam AG Hart Advocaten. Ons kantoor wordt sinds 2012 geleid door mr. Jeff ’t Hart. In 2023 treedt mr. Diana van Arkel toe tot de directie van AG Hart Advocaten en wordt naast partner tevens medeaandeelhouder.

  In de afgelopen 120 jaar is AG Hart Advocaten uitgegroeid tot hét gespecialiseerde en toonaangevende advocatenkantoor in franchise. AG Hart Advocaten garandeert cliënten een kwalitatief hoogstaande juridische en commerciële dienstverlening. Wij staan voor persoonlijk, laagdrempelig, adequaat en betrokken. Ons team heeft één doel voor ogen: voor iedere cliënt een optimaal resultaat realiseren.

  Het kantoor van AG Hart Advocaten is nog altijd gevestigd in Rotterdam en wel aan de Stadionweg 41F. Onze dienstverlening strekt zich uit over Nederland en ver daarbuiten. Zowel nationaal als internationaal adviseren wij kleine, middelgrote en grote (beursgenoteerde) ondernemingen op het gebied van franchise en e-commerce. Binnen deze disciplines mogen wij ons al vele jaren het meest gerenommeerde advocatenkantoor van Nederland noemen. Wij hebben dan ook een naam hoog te houden. AG Hart Advocaten kent alle ins en outs van commercieel contractenrecht (franchise-, distributie en agentuur) en e-commerce. Onze juridische franchisespecialisten zijn thuis in Ondernemingsrecht, Verbintenissenrecht, Mededingingsrecht en Vastgoed- & Huurrecht (bedrijfsruimten). Wij staan zowel (retail- en franchise)organisaties als individuele of collectieve (franchise)ondernemers en verenigingen van franchisenemers bij.

  Jeff 't Hart
  Jeff 't Hart
  Partner bij AG Hart Advocaten
  hart@aghart.nl 010 436 28 66

  Een heftige tijd: AG Hart Advocaten

  Juridisch

  AG Hart Advocaten te Rotterdam heeft in haar geschiedenis van 121 jaar verschillende crisissen voorbij zien komen.

  Met recht Meesters in Franchise: AG Hart Advocaten

  Juridisch

  De oorsprong van AG Hart Advocaten gaat terug tot 1901 toen advocatenkantoor Anema & Greve in Rotterdam van start...

  Bij Jumbo telt het gezamenlijk belang

  Interview

  Geen slepende ruzies voor de rechter of afbrekende publicaties in de media. Nee, bij supermarktconcern Jumbo praten...

  Stel je vraag!
  CAPTCHA