Building Retail

Projectmanagement voor het realiseren van uw winkel, kantoor of horecagelegenheid. 

Zou het niet fijn zijn wanneer u voor het realiseren van uw project stressloos kunt samenwerken met één partij die alles voor u regelt? Building Retail heeft hierin zijn sporen verdiend en zorgt met korte communicatielijnen en een ijzersterk netwerk van realiserende partners voor het allermooiste eindresultaat. Omringd met maximale zorg, zonder kopzorgen voor de opdrachtgever.

Over Building Retail

Met een passie voor retail en projectmanagement heeft Building Retail de expertise in huis om alle facetten van de bouw van uw project te verzorgen en te begeleiden. Dat begint al bij het zoeken naar een juiste locatie voor uw winkel, kantoor of horecagelegenheid. Wij bieden hulp bij het maken van het ontwerp, verzorgen tekeningen en 3D visualisaties en denken vanuit de praktijk met u mee. Zijn vergunningen een struikelblok? Ook daarin bieden wij de nodige ondersteuning, zodat u de focus volledig kunt houden op uw project.

Building Retail zorgt als specialist in project- en procesmanagement voor een soepel verloop van het hele bouwproces. Wij tonen daarbij initiatief, denken mee, signaleren tijdig eventuele onvoorziene zaken, doen de bouwbegeleiding en stellen ons verantwoordelijk voor de eindoplevering. Onze kernwaarden daarbij zijn: communicatie, budgetbewaking, kwaliteitsbewaking en een naadloze planning.

Building Retail staat voor #teamwork #incontrol en #nostress

Robin Albersen
Robin Albersen
Directeur en eigenaar
albersen@buildingretail.nl 06-48278592
Stel je vraag!