TIGRA

  TIGRA Beheer is de franchisegever van het landelijke TIGRA-netwerk. Alle TIGRA-vestigingen hebben stuk voor stuk een plaatselijke betrouwbaarheid en bieden dienstverlening aan (landelijke) bedrijven, sectoren, verzekeraars en arbodiensten. TIGRA heeft een intern scholingsprogramma waardoor alle medewerkers zijn opgeleid in de wereld van verzuim, inzetbaarheid en ergonomie.

  Als onafhankelijk netwerk met een landelijke dekking, heeft TIGRA goede afspraken met verzekeraars voor haar dienstverlening in de bedrijfsgezondheidszorg. Met het oog op de vergrijzing en minder groene aanwas, is het voor bedrijven en organisaties belangrijk om werknemers vitaal en inzetbaar te houden. Daarom is TIGRA altijd bezig innovatieve concepten te bedenken.

  TIGRA is onderdeel van gezondheids- en vitaliteitsnetwerk Gezonder Nederland, waar diverse merken die zich bezighouden met verschillende gezondheidsthema’s (waaronder voeding, roken, stress en inzetbaarheid) samenkomen. Via het Gezonder Nederland-netwerk spelen TIGRA-vestigingen een rol in de integrale benadering van gezondheidsvraagstukken die bedrijven in de regio kunnen hebben.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  1996
  Aantal vestigingen
  25
  Waarvan franchise
  25
  Entreegeld
  €8.500
  Totale investering
  €25.000
  Benodigd eigen vermogen
  €25.000
  NFV lid
  Ja