Sanidrõme

Sanidrõme is een coöperatieve vereniging van én voor ondernemers met een badkamershowroom. Een soft franchiseformule welke is opgericht in 1993, waarbij aangesloten leden volledig worden ontzorgd op gebied van marketing. Bovendien biedt deze badkamerformule de volgende voordelen:

 • Coöperatief is samen beslissen, belang van de leden staat voorop
 • Ontzorging van alle marketing, inclusief maatwerk bij individuele activiteiten
 • Succesvolle, landelijke en regionale marketingcampagnes
 • Employer branding programma (personeelswerving)
 • Een sterk en actueel kernassortiment
 • Behoud van eigen identiteit, ondersteund door het merk Sanidrõme
 • Naamsbekendheid en vertrouwen bij de consument dankzij ruim 30 jaar ervaring
 • Onderscheidend door kwaliteit en vakmanschap
 • Scherpe inkoopcondities en individuele bonusafspraken
 • Sponsoring marketingactiviteiten door kernfabrikanten en -leveranciers
 • Ervaring delen met gelijkgestemden tijdens inspirerende, gezellige bijeenkomsten

Samen, is ook echt samen bij Sanidrõme!

Een coöperatieve vereniging waar vakmanschap hoog in het vaandel staat en een installateur echt installateur is. Met alles wat daarbij hoort. En dat is alles behalve ‘gedoe’. Want Sanidrõme neemt als vereniging vanuit het hoofdkantoor alle ‘ellende’ bij haar installateurs weg. Vanuit een soft-franchise gedachte is Sanidrõme als badkamerformule in 1993 opgericht door een zevental rasechte ‘vakidioten’. Met succes, want dertig jaar later zijn wij één van de meest geliefde badkamerformules die niet alleen van, maar er vooral ook voor de installateur met badkamershowroom is.

Samen is bij Sanidrõme namelijk ook echt samen. Als coöperatieve vereniging ontzorgen en ondersteunen wij al onze leden met doordachte marketingconcepten, slimme social media strategieën, een uitgebalanceerd assortiment, maar bijvoorbeeld ook met een uitgekiend employer branding (personeelswerving) programma. In goede samenspraak met de leden die zitting hebben in de assortimentscommissie, communicatiecommissie of het bestuur. Definitieve keuzes worden uiteindelijk in de ledenvergadering gemaakt middels stemming. Een werkwijze die in letterlijke zin verenigt en iedereen inspraak geeft.

In 2022 is er door de leden van Sanidrõme een nieuw bestuur gekozen. Een bestuur waarin een mooie mix van generaties zitting heeft, die misschien wel zo kenmerkend is voor ons als vereniging. We willen tenslotte vooruit en dat betekent ook dat er ruimte is voor een volgende generatie in het familiebedrijf. Het bestuur wordt in haar dagelijkse werkzaamheden ondersteund, geadviseerd en bijgestaan door Evelien Bekers (marketing), Ellen Rotgans (showroomadvies & assortiment) en Elise Moerman (ledensupport). Drie ervaren professionals die al sinds jaar en dag vorm en inhoud geven aan de coöperatieve vereniging Sanidrõme. Dus als u meer wilt weten over ons... dan volstaat een enkel telefoontje aan één van hen.

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
1993
Aantal vestigingen
24
Waarvan franchise
24
Totale investering
€0
Benodigd eigen vermogen
€0
NFV lid
Ja