The Power Community

The Power Community is een merk dat resultaten creëert op fitness & health gebied binnen korte tijd. The Power Community staat voor groei. Sinds de start in 2014 is het snel gegaan; van één vestiging naar inmiddels 13 vestigingen in twee landen. In een markt waar budget en massa kenmerkend zijn, onderscheiden wij ons door kwaliteit en resultaat. 

In de afgelopen jaren is The Power Community tot een werkbare formule in de fitness & health ontwikkeld, waarin verschillende programma's worden aangeboden die uiteindelijk allemaal hetzelfde doel dienen:  het creëren van een krachtig lichaam en een krachtige leefstijl, wat de basis is voor een succesvol leven. Hierbij focussen wij op 4 fundamentele pijlers die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden:

  1. BODY >> Een fit, gezond en krachtig lichaam
  2. BEING >> Een gefocust leven met rust en overzicht
  3. BALANCE >> Een échte connectie en waardevolle relatie met de mensen in je omgeving
  4. BUSINESS >> Door een fit en vitaal lijf in staat zijn meer focus, energie en uithoudingsvermogen te creëren voor een effectieve werkhouding

Kwaliteit begint bij jezelf

Een The Power Community studio start je niet zomaar. We werken alleen met mensen die zich 100% vinden in onze visie, bereid zijn een commitment te maken om een groter spel te spelen en zichzelf continue naar het volgende level willen tillen. Kwaliteit begint namelijk bij jezelf. Het is belangrijk dat The Power Community als merk kwaliteit blijft leveren aan klanten. Dit start bij jou als ondernemer. Kies je voor The Power Community, dan kies je voor persoonlijke ontwikkeling, groei en innovatie.  

Wanneer je je daarnaast kunt vinden in de volgende uitspraken, maken we graag kennis met je:

  • Ik ben ondernemend en ga erop uit om mijn netwerk op te bouwen.
  • Ik ben resultaat gedreven.
  • Ik heb affiniteit met sport of met het aansturen van mensen binnen de sportbranche.
  • Ik kan wat toevoegen aan de organisatie en het team.

Om te onderzoeken of er een match is, zowel met onze manier van werken als met het team, hebben wij een selectieprocedure waarin je verschillende stappen doorloopt. 

Ondernemen met focus is afleidingen van franchisenemers weghalen

Je wilt je als ondernemer focussen waar je goed in bent en wat resultaat oplevert: klanten en omzet. Je wilt niet door administratieve taken, boekhouding of belastingaangifte worden afgeleid. The Power Community ondersteunt haar franchisenemers met zaken als marketing, sales, juridische zaken, financiën, personeelszaken en business coaching. 

Als startende franchisenemer van een The Power Community Studio is het noodzakelijk om competent te worden in coaching. In de afgelopen 5 jaar hebben wij een bewezen programma ontwikkeld, het I AM programma, waarbij wij mensen helpen om hun fysieke doelen te bereiken én te behouden. Naast fysieke training, maakt coaching een belangrijk deel uit van dit programma.

Interesse?

We zijn nog lang niet uitgegroeid. Sta jij achter het concept van The Power Community? Dan komen we graag met je in contact!   

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2015
Aantal vestigingen
11
Waarvan franchise
11
Entreegeld
€12.500
Franchise fee
15%
Totale investering
€62.500
Benodigd eigen vermogen
€12.500