Onlineverf.nl

  Onlineverf.nl is een snelgroeiend e-commerce bedrijf met een duidelijke ambitie: de beste online verfleverancier zijn in Nederland en België. Oorspronkelijk gestart als een schildersbedrijf, heeft Onlineverf.nl zich ontwikkeld tot een toonaangevende webshop in verf en aanverwante producten.

  Met een modern magazijn in Hengelo (Gelderland) en 22 servicepunten verspreid over het hele land, heeft het bedrijf een succesvolle formule weten te creëren in de afgelopen tien jaar.

  De kracht van een goed team

  Work hard, play hard!’ Dat is het motto van Onlineverf.nl. Hard werken en samen mooie dingen bereiken is het doel. Dat doel bereiken ze alleen door samenwerking. Onlineverf.nl is trots op het team dat er nu staat en dat er steeds meer leuke en enthousiaste mensen aansluiten bij het team. Door deze nieuwe energie blijven ze innoveren in de beste materialen, vooroplopende verfmerken, gepersonaliseerd advies en nuttige tips. 

  Het bewezen succes van Onlineverf.nl

  De focus van het bedrijf ligt op het overtreffen van de verwachtingen van de klant. Het succes van Onlineverf.nl is gebaseerd op hun bewezen effectieve aanpak, waarbij service en klanttevredenheid centraal staan. Aangezien de markt waarin ze opereren blijft groeien, groeit het bedrijf mee.

  Het belang van online aanwezigheid

  De grenzen tussen offline en online vervagen en klanten hebben behoefte aan keuzemogelijkheden. Onlineverf.nl speelt hierop in door klanten zowel fysiek in hun servicepunten als online via hun webshop te bedienen. Ze bieden verfbenodigdheden en verf aan, en staan altijd klaar om klanten van advies en tips te voorzien.

  Voordelen van franchisen bij OnlineVerf.nl

  • Ondersteuning van fabrikanten als Akzo Nobel, PPG, Wijzonol

  • Ontwikkelde omni-channel mogelijkheden

  • Geoptimaliseerde warehouse management- en voorraadsystemen

  • Groeiende markt

  Wil jij deelnemen aan de groeiende franchiseformule Onlineverf.nl?

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2020
  Aantal vestigingen
  22
  Waarvan franchise
  20
  Entreegeld
  €2.500
  Franchise fee
  €500/maand
  Andere vergoedingen
  Ondernemer krijgt winstdeling over online omzet
  Gemiddelde omzet

  €300.000

  Totale investering
  €2.500
  Benodigd eigen vermogen
  €2.500