O'Learys: sport, entertainment & lekker eten en drinken

  Kijk jij op zaterdag het liefst de voetbalwedstrijd met vrienden in de bar of terwijl jij eet in het restaurant? Ben jij de aanjager als er iets gedaan moet worden? En droom je van een pand waarin je dartwedstrijden organiseert? Dan is dit je kans om in te stappen in een bewezen entertainment-organisatie. O'Learys is op zoek naar nieuwe franchisenemers in Nederland. Lees snel verder voor meer informatie.

  Over O'Learys

  Entertainment gecombineerd met lekker eten en drinken  op één plek: dat is O'Learys. Zij noemen het Eatertainment. Kom de voetbalwedstrijd kijken en geniet van een hapje en drankje. Of ga jij bowlen? O'Learys biedt veel verschillende sociale activiteiten: van darten tot karaoke. Hier ga je heen voor een gezellige avond met je vrienden, collega’s of familie.

  Al het entertainment op één plek

  O'Learys is niet alleen een bar, speelhal of evenementenlocatie. Het is een totaalconcept waarin het beste van deze werelden samenkomt. O'Learys is opgericht 1988 in Zweden en bestaat nu bijna 35 jaar met meer dan 120 vestigingen in 14 landen. Het concept is geïnspireerd door de Amerikaanse sportbar van Boston. Daarom heeft het concept de slogan Born in Boston. 

  Ze bieden elke avond een vol entertainmentprogramma aan. Iedere dag sportwedstrijden en regelmatig een leuke quiz of karaokeavond. Daarnaast is er altijd mogelijkheid om te poolen, darten of tafeltennissen. Hiermee trek je de hele week veel bezoekers. 

  Natuurlijk biedt O'Learys ook genoeg eten en drinken aan. Hierin laten ze zich inspireren door Amerika. Met een menu voor de echte sporters, vol met burgers, maar ook steaks en salades, nacho’s en andere snacks. Kies er een lekker biertje of softdrink bij en je menu is compleet. Natuurlijk is er ook gedacht aan de kinderen en zijn er voldoende opties voor vegetariërs. O'Learys is er voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes. Iedereen krijgt hier een warm welkom.

  Sluit je aan bij O'Learys als franchisehouder

  Sluit jij je aan bij de snelst groeiende Eatertainmentaanbieder van Europa? Als franchisehouder van O'Learys maak je echte belevingen door het aanbieden van sport, eten en sociale activiteiten. Deze combinatie zie je nog weinig terug in Nederland. Het is niet alleen een avondje uit eten, maar een complete ervaring. Daardoor wordt jouw franchise zeker een succes.

  De voordelen van de O'Learys franchise

  Word jij de nieuwe franchisenemer bij O'Learys? Dan kom je in een warme, moderne en internationale organisatie. O'Learys begeleidt jou tijdens jouw hele franchise-avontuur. Heb je al ervaring als ondernemer? Dat is heel handig, maar ook als beginnend ondernemer ben je hier welkom. O'Learys werkt met een bewezen stappenplan, waardoor jij als franchisenemer continu ondersteund wordt. Deze ondersteuning is voornamelijk online en in het Engels. 

  De voordelen op een rij:

  • Stap in bij een bewezen concept;
  • Word lid van een internationale franchise community;
  • Een gestructureerd stappenplan richting opening van jouw O'Learys-vestiging;
  • Ondersteuning in de vorm van trainingen, handleidingen en het delen van best practices;
  • Ondersteuning bij marketing, social media en websitebeheer. 

  Wat vraagt O'Learys van jou?

  Zoals je leest is er veel ondersteuning beschikbaar. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan en ga verder met het vervolgproces. Hierin kijkt O'Learys of je geschikt bent als franchisenemer. 

  Zij verwachten van jou volledige inzet en een goed plan. Je betaalt een start-up fee van 30.000 euro en een franchise fee van 5 procent over al je omzet. 

  De franchiselocaties

  Destination
  Zie je het al voor je? Jouw grote pand met alles erop, eraan en erin. Bowlingbaan en veel andere activiteiten, grote schermen voor sportwedstrijden en natuurlijk het aanbod van eten en drinken. Dit is dé plek voor de entertainmentjunkies. Hiervoor willen je gasten best een stuk reizen.

  Downtown
  Wil je een O'Learys starten in het centrum van een stad? Dan heb je vaak geen groot pand beschikbaar. Dit concept is geschikt voor ruimtes van 500-1200 vierkante meter. Het voordeel van deze optie is dat je midden in de stad zit, waardoor gasten spontaan langskomen.

  Begin jij je succesvolle Eatertainment franchise?

  Alle ondernemers (in spé) zijn welkom bij O'Learys. Het enige wat we van jouw vragen is dat je een passie hebt voor entertainment en F&B. Ben je gek op sport en spelletjes? Heb je interesse in het starten van je eigen onderneming?

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  1996
  Aantal vestigingen
  116
  Waarvan franchise
  92
  Entreegeld
  €30.000
  Franchise fee
  5%
  Totale investering
  €500.000
  Benodigd eigen vermogen
  €100.000