Mathnasium

Mathnasium is met zijn 1.000 locaties verspreid over de wereld  een franchiseformule  die beloofd hun franchisenemers trainingen en ondersteuningen te bieden met behulp van bestaande systemen en infrastructuur. De Nederlandse Mathnasium Master Franchisor zal een initiële vergoeding  innen voor elke verkochte  franchise  en lopende royalty’s ontvangen voor elke franchise. 

Mathnasium biedt  exclusieve landelijke franchiserechten.  Mathnasium is op zoek naar een gedreven, gepassioneerde ondernemer om de kracht van het groeiende merk te benutten en de levens van duizenden kinderen in Nederland te veranderen. Er is één licentie beschikbaar, kan deze van u zijn? 

Waarom  Mathnasium?

De vraag naar naschoolse wiskundeonderwijs staat momenteel op een recordniveau, maar de concurrentie krijgt geen resultaten. 

Waarom falen hun methoden zo vaak? Omdat in tegenstelling tot Mathnasium, ze kinderen op lange termijn de oplossing van wiskunde niet leren te ‘begrijpen’. Vaak bieden zij in hun plaats een kortetermijnoplossing door herhaling, memoriseren of non-stop leren. 

Profiel 

Mathnasium is vooral geïnteresseerd in investeerders die de vaardigheid en ondernemingsgeest hebben om een bedrijf met sterke merknaam te laten groeien. Met uitgebreide ondersteuning van het hoofdkantoor, maar ook met aanzienlijke vrijheid voor de juiste partner om hun persoonlijke innovatie en karakter in het project naar voren te brengen. 

Opleiding

Mathnasium leert u het proces van het verkopen van franchises en laten u zien hoe u hen kunt ondersteunen. Daarnaast leert u onze hulpprogramma’s te gebruiken om uw bedrijf op te bouwen. 

Ondersteuning

Van zakelijke consultatie tot jaarlijkse conventies, u krijgt alle ondersteuning die u nodig hebt om uw bedrijf te runnen en te laten groeien. Ons gecentraliseerde ondersteuningsteam is direct beschikbaar om uw behoefte op het gebied van marketing en bedrijfsontwikkeling te ondersteunen. 

 

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Aantal vestigingen
1000
Benodigd eigen vermogen
€1