Loetje

Veel mensen willen franchisenemer worden bij Loetje. Helaas is Loetje geen franchiseformule. Loetje heeft alleen filialen. Dit betekent dat het momenteel niet mogelijk is uw eigen Loetje-vestiging te openen.

Geen Loetje, maar toch een eigen restaurant?

Hieronder een kort overzicht van vergelijkbare franchiseformules en wat hen uniek maakt om u te helpen bij het vinden van een voor u geschikt alternatief voor Loetje.

De Pizzabakkers

De Pizzabakkers

De Pizzabakkers staan bekend om haar ambachtelijke, knapperige houtovenpizza's met zorgvuldig gekozen Italiaanse ingrediënten. Een dynamiek van cultuur en service.  Voel jij je thuis bij De Pizzabakkers?

Family

Family

Family, cafetaria met eethuis, een sfeervolle belevenis. Family is een modern open franchiseconcept van het formulehuis FHC Formulebeheer en stimuleert eigen initiatief, ondernemerschap en samenwerking. 

Je wilt dat gasten graag komen, en dat is een mooi compliment. Ze vinden het belangrijk dat jij je welkom voelt.  ''We staan altijd klaar voor iedereen, zoals familie dat doet. Elke dag opnieuw.''

Poke Pefect

Poké Perfect

Poké is een Hawaïaans gerecht, traditioneel met sushirijst, rauwe vis en verschillende soorten garnering, geserveerd in een kom. Origineel concept met een steeds meer vraag en toenadering want het is niet alleen lekker, maar ook gezond! 

 

Greenberry

Greenberry's Coffee Co

De Nederlandse Greenberry’s franchise opportunity is speciaal bedoeld voor gemotiveerde ondernemers of ondernemingen die in relatief korte tijd een netwerk van goedlopende coffeebars willen uitrollen. De kwaliteit legt de lat hoog, maar ook een succes.

 

 

Subway

Subway

De belangrijkste voordelen waar je van profiteert als SUBWAY® franchisenemer zijn het merk, het systeem, het team en het product. Net als bij Subway, is de juiste samenstelling van deze ingrediënten het recept voor succes.

Kerncijfers

Aantal vestigingen
16
Waarvan franchise
0
Benodigd eigen vermogen
€50.000