Le Perron

  Le Perron hecht veel waarde aan de kwaliteit van hun brood. Ze zijn zich bewust van de ingrediënten in producten en streven ernaar om klanten kwalitatief hoogwaardige, ambachtelijke broden aan te bieden.

  Het aanbod

  Deze broden worden vers gebakken, zijn biologisch en handgemaakt in hun biologische bakkerij. Het assortiment varieert van baguettes en flûtes tot grootbroden en andere producten, waarvan de meeste veganistisch zijn. Le Perron wil dat hun klanten op een bewuste manier genieten van de producten.

  Het brood van Le Perron is volledig biologisch en bevat geen kunstmatige toevoegingen. Het bedrijf heeft drie bakkerswinkels en is aanwezig op 12 markten in Nederland.
   

  Kernwaarden bij Le Perron

  • Vitaliteit - Positieve, energieke en bewuste levensstijl                         
  • Puur & Authentiek - Transparant, vertrouwd, met de hand en vol liefde gemaakt
  • Spannend - Een geluksmoment vol gewaagde en verrassende smaakcombinaties
  • Persoonlijk & toegankelijk - Persoonlijk, toegankelijk, openhartig en vertrouwd

  Franchisenemer worden bij Le Perron

  Le Perron biedt mogelijkheden om franchisenemer te worden. Franchisenemers opereren als zelfstandige ondernemers binnen de formule van Le Perron en zijn verantwoordelijk voor hun eigen succes. Er zijn verschillende bedrijfsmodellen beschikbaar, zoals een bakkerswinkel met een deel horeca, horeca met broodverkoop of een eigen marktonderneming.

  Procedure voor franchisenemerschap bij Le Perron

  Het selectieproces voor franchisenemers is vrij uitgebreid. Na een intakegesprek wordt van de kandidaat verwacht dat hij/zij drie locaties voorstelt waar de onderneming gevestigd kan worden. Als er een geschikte locatie is gevonden, wordt er een onderzoek naar de locatie uitgevoerd door een erkend bedrijf. Daarna wordt er samengewerkt met een interieurbouwer om Le Perron in de uitgekozen locatie te integreren. De kandidaat maakt daarna een ondernemingsplan dat uitvoerig wordt besproken met de franchisegever. Nadat de nodige contracten ondertekend zijn, krijgt de franchisenemer training in de bakkerij van Le Perron. Het bedrijf biedt ondersteuning vanaf het begin tot na de opening van de franchisevestiging.

  Ben jij ondernemend, gastgericht, altijd op zoek naar kansen en wil je gewoon iets voor je zelf beginnen? Dan is Le Perron op zoek naar jou. 

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2010
  Aantal vestigingen
  15
  Waarvan franchise
  15
  Entreegeld
  €25.000
  Franchise fee
  3,5%
  Totale investering
  €175.000
  Benodigd eigen vermogen
  €25.000
  NFV lid
  Ja