KNAP! Leren & Meer

KNAP! is een jonge organisatie met een gedreven team. KNAP! is actief in de huiswerkbranche en fan van pubers en hun eigenwijze kijk op de wereld. Het doel van KNAP! is om zoveel mogelijk leerlingen door middel van zelfkennis, zelfsturing en inzetten van de juiste studieskills schoolsucces te laten behalen.  

In het onderwijs ziet KNAP! dat de studielast is toegenomen en leerlingen steeds meer leerstof moeten opnemen in kortere tijd. Zonder de inzet van de juiste studievaardigheden lopen leerlingen vast in het organiseren en plannen van het leerwerk, maar ook het verzamelen en vervolgens handig leren van de aangeboden stof. Leerlingen richten zich vervolgens op de kwantiteit (uren per dag aan het huiswerk zitten) in plaats van de kwaliteit (handig en snel leren). Hierdoor loopt geregeld de frustratie bij de leerling op en wordt het zelfvertrouwen ondermijnd. 

Leerlingen moeten ondersteuning krijgen bij het in kaart brengen van hun eigen leerproces, zich de benodigde studieskills eigen maken en zich op die manier richten op het kwalitatief leren. Ze moeten weten hoe ze handig kunnen plannen, welke manieren van leren goed bij ze past en hoe ze snel informatie kunnen verwerken. Het belangrijkste voor deze leerlingen is dat ze zichzelf kennen en sturing kunnen geven aan hun eigen leerproces. Op deze manier zijn ze niet meer afhankelijk van de sturing van een ouder, de school of KNAP! maar kunnen ze zelf de regie nemen over het leerproces en hulp inroepen wanneer dat nodig is. 

Als franchisenemer bij KNAP!, ga je een partnerschap aan, want KNAP! gelooft dat je samen tot het beste resultaat komt. Als franchisenemer volg je een gedegen inwerkprogramma voor de overdacht van de specifieke inhoudelijke kennis en vaardigheden. Daarnaast is er doorlopende ondersteuning op het gebied van innovaties, marketing, administratie, financiën en personeelszaken. Voor de start dient de franchisenemer zelf een BHV cursus en MILS training te voltooien. Het bijhouden van kennis is een must voor de franchisenemer en voor KNAP!, daarom wordt er te allen tijde voor gezorgd dat je up-to-date blijft. 
 

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2019
Aantal vestigingen
5
Entreegeld
€ 7.500
Totale investering
€ 47.000
Eigen vermogen
€ 9.000