KlusWijs

  KlusWijs is sinds 2011 een full-service doe-het-zelf formule. De organisatie richt zich op zowel de doe-het-zelver, maar kent daarnaast een groot programma waarin consumenten worden ontzorgd. In dit programma komt veel maatwerk voor, waaronder het inmeten en monteren van producten als maatwerkkasten, raamdecoratie, zonwering, etc.

  De ondernemer wordt optimaal ontzorgd op het gebied van inkoop, winkelautomatisering, financiën, verkoop en marketing. Iedere ondernemer wordt bovendien intensief begeleid door een bedrijfsadviseur. Hij functioneert als klankbord en adviseur op alle gebieden van het ondernemerschap. Naast het inrichten en ondersteunen van een onderscheidende lokale bouwmarkt biedt KlusWijs een succesvol shop-in-shop concept op het gebied van woninginrichting, genaamd KW Wonen.

  Binnen KlusWijs kan de ondernemer gratis gebruik maken van de KlusWijs Academie. Deze academie bevat veel product- en andere trainingen, bedoeld voor de ondernemer en zijn gehele team. KlusWijs kent een breed aanbod van diensten als autolease, telefonie, winkelbeveiliging, etc. KlusWijs telt inmiddels 38 bouwmarkten, variërend in grootte van 500 tot 4.000 m2, verdeeld over Nederland. Naast landelijke marketingactiviteiten wordt er zwaar ingezet op juist de lokale marketing voor ondernemers. Ook bestaat de mogelijkheid bij KlusWijs om aspirant-lid te worden; de ondernemer opereert dan onder eigen naam, maar is in dat geval 'Powered by KlusWijs'.

  Primair binnen KlusWijs wordt de ondernemer in zijn kracht gezet, zodat hij en zijn team optimaal kunnen functioneren binnen het eigen verzorgingsgebied en bovenal plezier beleven. De mens staat binnen de gehele organisatie centraal. Credo KlusWijs: “mensen maken het verschil”.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2011
  Aantal vestigingen
  38
  Waarvan franchise
  36
  Entreegeld
  €5.000
  Totale investering
  €150.000
  Benodigd eigen vermogen
  €75.000