Jack's Rippies

  Jack's Rippies, opgericht in 2017, is een dynamisch en groeiend bedrijf op het gebied van maaltijdbezorging, met spareribs als specialiteit. Begonnen met één winkel, is de organisatie uitgegroeid tot een keten van vijf winkels in de regio Rotterdam, waarvan de vestiging in Delft ter overname is aangeboden. Deze expansie wordt gedreven door een sterke visie, missie en duidelijke kernwaarden. Wil jij ondernemen in de regio Rotterdam in de maaltijdbezorging branche? Lees gauw verder!

  Geschiedenis en ontwikkeling

  De kern van Jack's Rippies is een krachtig idee.
  Ze bieden kwaliteitsmaaltijden met snelle en betrouwbare service. Ze bieden een breed scala aan menu's, van spareribs in 10 smaken, tot diverse soorten burgers, vlees- en visgerechten, vega(n) opties en kindermenu's. Al deze gerechten worden bereid volgens hun eigen recepten om u een authentieke smaakbeleving te geven.

  De visie van Jack's Rippies weerspiegelt een diep begrip van het drukke leven van de moderne consument. De organisatie streeft ernaar het leven van haar klanten gemakkelijker te maken door verse maaltijden van hoge kwaliteit aan te bieden. Deze missie ondersteunt de visie door te focussen op het zo snel en efficiënt mogelijk bezorgen van maaltijden.

  Kernwaarden

  De kernwaarden van hun organisatie weerspiegelen hun inzet voor kwaliteit, service en diversiteit. Jack's Rippies streeft ernaar de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden, garandeert een snelle levering en handhaaft een hoog serviceniveau terwijl het een gevarieerd menu aanbiedt om een brede doelgroep aan te spreken.

  Marktsegment en doelgroep

  Jack's Rippies richt zich op een diverse klantenkring, met focus op snelheid en gemak. Van gezinnen, tot alleenstaanden en werkende mensen die tijdens hun diensten bestellen. De doelgroep is van jong tot oud, met verschillende inkomens. Concurrerende prijzen en uitstekende kosten-batenverhouding positioneren het bedrijf in het hogere segment.

  De huidige marktomgeving biedt een aantal positieve trends voor Jack's Rippies, waaronder de groei van de maaltijdbezorgingsindustrie, het toenemende aantal eenpersoonshuishoudens, de vraag naar snelheid en gemak, en de opkomst van sociale media en mobiele communicatie.

  Succesvolle franchisenemer

  Jack's Rippies heeft succesvolle franchisenemers die enkele gemeenschappelijke eigenschappen delen, zoals doorzettingsvermogen, motivatie en discipline. Deze kwaliteiten zijn essentieel voor succes in een snelgroeiend en zeer competitief veld zoals de markt voor maaltijdbezorging.

  Uniciteit en ondersteuning

  Jack's Rippies kenmerkt zich door direct contact, effectieve communicatie, een eigen groothandel en slagerij en uitgebreide marketingondersteuning. Daarnaast geeft de organisatie financiële ondersteuning aan franchisenemers en verzorgt zij een intensief vervolgtraject voor nieuwe franchisenemers van minimaal drie maanden, waardoor de kans op succes sterk wordt vergroot.

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2017
  Entreegeld
  €10.000
  Gemiddelde omzet

  €600.000

  Totale investering
  €150.000
  Benodigd eigen vermogen
  €10.000