IXINA

Maak deel uit van een netwerk met een succesvol business model!

IXINA is specialist in functionele en uitgeruste keukens, aangepast aan alle levensstijlen. De formule is onderdeel van de FDB Internationale Group, Europa’s toonaangevende franchisegever op het gebied van op maat gemaakte keukens. IXINA maakt al meer dan 40 jaar gebruik van de expertise en betrouwbaarheid van FDB om de klant van de beste prijs-kwaliteitverhouding te verzekeren.

IXINA begon in 1971 in België. Al snel opende de franchiseformule winkels in Frankrijk. Met ongeveer 30 winkelopeningen per jaar en een netwerk van 250 winkels, is IXINA uitgegroeid tot een toonaangevende referentie op het gebied van Duitse kwalitatieve, functionele en trendy uitgeruste keukens.

Voor de opening…

De juiste locatie

We analyseren uw verzorgingsgebied en helpen met het vinden van de beste locatie. We helpen u ook bij het onderhandelen over de beste regelingen voor uw winkel.

8 weken training

Via de FBD Training Academy wordt een training van acht weken voorgesteld, met name op het gebied van bediening, management, keukenproducten, markt en banen. Tegen het einde van de training, staat een lid van ons senior team vanaf 10 dagen voor de opening tot 2 weken later aan uw zijde.

Na de opening…

Werkgroepen

Elke zes weken zullen animators u bezoeken om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Er worden regelmatig seminaries en vergaderingen gepland om u de gelegenheid te bieden om ons te ontmoeten, maar ook uw collega's. Ten slotte kunt u aan toegewijde werkgroepen over specifieke onderwerpen (reclame, I.T., producten, etc.) deelnemen.

Gevorderde trainingen

De FBD Training Academy staat aan uw zijde om u te helpen bij het verbeteren van alle aspecten van uw bedrijf. We behandelen alle aspecten van een steeds veranderend beroep en we kunnen u op elk moment helpen.

IXINA in het kort 

Duitse kwaliteit 

Fabrieksgemonteerde meubels voor meer stevigheid.

Ruime keuze 

Met meer dan 4.000 mogelijke combinaties vindt u bij IXINA ongetwijfeld de keuken die u in gedachten had.

De beste prijs 

Wij vinden het belangrijk onze prijzen transparant te communiceren. 

Service inbegrepen 

Tevreden klanten, daar gaan we voor! 

Persoonlijk advies 

U geniet van een persoonlijke begeleiding gedurende de hele aankoop.

Beurs
Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
1971
Aantal vestigingen
250
Waarvan franchise
250
Entreegeld
€ 23.000
Jaarlijkse fee
3,5%
Totale investering
€ 400.000
Eigen vermogen
€ 100.000