hart for her

  Veel vrouwen die sporten, hielden eerst niet van sporten, dachten ze. Nu wel ..... omdat bewegen bij hart for her anders is. Deze fitnessformule richt zich uitsluitend op vrouwen.

  Iedereen, van alle leeftijden kan dit circuit op haar eigen niveau doen. Bij ons trainen topsporters, andere gezellige sporters, hardlopers, oma's, tieners, vrouwen met drukke banen, vrouwen met jonge kinderen, vrouwen met oudere kinderen en kinderen die het huis al uit zijn, vrouwen die heel fit zijn en vrouwen die helemaal nog niet fit zijn, vrouwen die net zijn bevallen en vrouwen die vroeger fit waren.

  hart for her krijgt je fit in 30 minuten!

  Bij hart for her doorloopt de klant in 30 minuten een compleet circuit. Bewegen, (sporten of fitness) van warming up tot en met cooling down. De klant komt binnen wanneer het haar uitkomt en begint onder begeleiding met trainen. Met aandacht voor conditie, spieren en gewicht. Kortom: aandacht voor het hele lijf. En vergis je niet, in een half uur kan men veel doen. Elke dag een half uur intensief bewegen houdt je gezond. Je voelt je lekkerder en gaat er beter uitzien.

  Bij hart for her is het motto niet voor niets: ik krijg je fit in 30 minuten ! 

  hart for her wil blijven groeien

  Voor je zelf beginnen, het kan! Het kan echt! Een goedlopende zaak, je eigen club, je eigen winkel. Met hart for her, want hart for her Nederland helpt je, zodat je er niet alleen voor staat. Dat doen we met het geven van inspiratie en het bedenken van oplossingen wanneer jij dat nodig hebt.

  We leveren een goedlopend concept met alles wat je daarbij nodig hebt, we regelen zoiets simpels als een computer of de opleiding, maar ook de ingewikkelde zaken zoals een pand vinden, huuronderhandelingen en de belastingzaken, alles om een goedlopende vestiging samen met jou te realiseren.

  Interesse?

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Aantal vestigingen
  38
  Waarvan franchise
  38
  Totale investering
  €38.415
  Benodigd eigen vermogen
  €7.683