Gezond & Wel

  Gezond en Wel bestaat ruim 30 jaar. Wat in 1983 begon als een inkoopcombinatie van enkele vooraanstaande reformhuizen, is uitgegroeid tot een grote gezondheidswinkelketen in Nederland.  

  De druk op de winkels wordt steeds groter. Het grootwinkelbedrijf heeft ontdekt dat er aan gezondheid nog wat te verdienen valt. Het gevolg is dat zij de krenten uit de pap halen. Het grootwinkelbedrijf investeert niet in kennis: zij kiezen de weg van de minste weerstand en dat is korting geven. De kracht van de Gezond en Wel-winkels is kennis, beleving op de winkelvloer, klantvriendelijkheid en een compleet assortiment.

  Een groot aantal artikelen in het assortiment worden aangeboden onder het Gezond en Wel eigenmerk, dit zorgt ervoor dat de consument bij Gezond en Wel volop keuze heeft en daardoor klantentrouw is. De eigenmerk artikelen zijn divers: van voeding tot aan voedingssupplementen en cosmetica.

  De medewerkers kunnen in de Gezond & Wel academie worden opgeleid, zodat zij de klanten met veel kennis van een goed advies kunnen voorzien.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Aantal vestigingen
  100
  Totale investering
  €100.000
  Benodigd eigen vermogen
  €40.000