Fit4lady

Wil je zelfstandig ondernemer worden in een branche die in de afgelopen jaren flink is gegroeid, en waar de rek nog lang niet uit is? Je kunt nu een sportclub bouwen waar vrouwen graag komen om slimmer te sporten en gezonder te leven. Fit4lady zoekt sportieve vrouwen die willen ondernemen in de groeiende markt van vrouwenfitness.

Het best werkende concept op sportschoolgebied

Fit4lady biedt een plek waar vrouwen graag komen om fit te worden op een super efficiënte manier. In 30 minuten hebben leden een complete work-out gedaan, waarna ze weer tevreden naar huis gaan. De sportcoaches helpen om het beste uit iedereen te halen. Daar zijn de resultaten ook naar: ruim 5.100 leden beoordelen de keten met een 9,3. Fit4lady is zelfs zes keer tot Sportschool van het Jaar gekozen. Als je een sportschool wil openen als franchisenemer, dan is dit wel een geweldig concept.

Precies wat vrouwen nodig hebben

De circuittraining van Fit4lady is bedacht voor vrouwen dóór vrouwen. Vrouwen weten hoe druk ze het hebben, hoe groot de behoefte is om efficiënt en effectief te trainen. Fit4lady biedt hiervoor de oplossing. Dat is slimmer sporten. Als franchisenemer maak je een schema voor vrouwen op basis van hun behoefte, voer je persoonlijke gesprekken en doe je de periodieke metingen. En dat alles in een veilige omgeving waar vrouwen zich echt op hun gemak voelen.

Fit4lady is uniek omdat:

 • Met 18 vestigingen in Nederland is Fit4lady een grote vrouwenfitnessketen;
 • Fit4lady werkt met vrouwelijke ondernemers en heeft een eigen opleidingsinstituut;
 • De Fit4lady training is voor iedere vrouw geschikt en leuk om te doen door afwisseling van conditie- en krachttraining met wekelijks nieuwe stepoefeningen; 
 • Bij Fit4lady train je een complete work-out in 30 minuten;
 • Leden trainen wanneer het hen uitkomt. Ze hoeven niet te wachten op starttijden;
 • Persoonlijke aandacht: Fit4lady onderscheidt zich hiermee van andere sportscholen;
 • De sportcoaches helpen leden het maximale uit de training te halen en daarnaast evalueren zij de beleving en resultaten d.m.v. coaching gesprekken;
 • Een lidmaatschap van Fit4lady geeft toegang tot alle Fit4lady clubs in Nederland;
 • Fit4lady is een betaalbaar alternatief voor training met personal coaches.

Wat biedt Fit4lady jou als franchisenemer?

Franchisegever en Fit4lady Academy begeleiden jou en je trainster(s) bij de start van je vestiging. De kosten voor het opleiden van de (maximaal 3) trainsters die op de nieuwe vestiging gaan werken, zijn overigens niet inbegrepen in de entreevergoeding.

Je krijgt professionele support bij de inrichting van je club en je zichtbaarheid in je verzorgingsgebied met een marketingplan op maat.

Om je als franchisenemer te laten ontwikkelen tot een topondernemer, is het een must om kennis bij te houden. Dit geldt ook voor jouw personeel. Daarom geven we regelmatig masterclasses met betrekking tot de laatste ontwikkelingen in de branche, waar je zelf als franchisenemer voor kiest om wel of niet in te investeren.

Onderstaand een aantal voorbeelden van masterclasses die Fit4lady, in overleg met alle franchisenemers jaarlijks organiseert:

 • Sporttraining
 • Personeelsmanagement
 • Financieel inzicht
 • Marketing

Fit4lady faciliteert trainingen, waar je als franchisenemer gebruik van kunt maken, op allerlei gebieden om je eigen zaak te runnen als topondernemer.

fit4lady

Wat vragen we van jou?

Om van jou een topondernemer te maken, vragen we het volgende aan je

 • Zelf trainen in je eigen en andere clubs en dat je het leuk vindt om met leden te spreken en een sterke band op te bouwen. Met het overige ondersteunen wij je. Dat is de beste garantie voor behoud van je leden en je clubomzet; 
 • We helpen je met een compleet handboek en verkoopscripts, zodat jij een topverkoper wordt; 
 • We trainen je skills in 6 dagdelen met een Basisopleiding aan de Fit4lady Academy in Hoorn. Deze opleiding bestaat uit 3 blokken;
 • Je gaat 3 dagdelen Stage volgen op de club waar je wordt ingetraind; 
 • Je volgt jaarlijks bijscholing en/of een verdiepingstraining. 

Ben jij fit voor ondernemerschap?

Ben je een ondernemer met passie voor vrouwenfitness? En ben je klaar om een eigen sportclub te starten?

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2004
Aantal vestigingen
18
Waarvan franchise
15
Entreegeld
€12.500
Franchise fee
3.5%
Totale investering
€71.000
Benodigd eigen vermogen
€18.000