Electro World

Electro world is een landelijke soft franchiseformule waarbij kwaliteit, goed advies en goede service voorop staan. Ze proberen altijd mee te denken met de klant en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op verschillende gebieden. Electro world is één van de twee formules van United Retail. De andere formule is De Witgoedspecialist. Daarnaast biedt United Retail voor ondernemers ook de optie om als zelfstandige inkooprelatie zich aan te sluiten. Totaal heeft United Retail ruim 320 zelfstandige ondernemers in Nederland, verspreid over Electro World, Witgoed specialist of als zelfstandige inkooprelatie. Dit zorgt ervoor dat de franchisenemer kan profiteren van inkoopvoordeel, optimale inkoopcondities en prijzen. Ook krijgt de franchisenemer verschillende softwaresystemen, eigen opleidingsinstituut United Academy en hulp vanuit de organisatie op het gebied van centraal betalingsverkeer, marketing, logistiek. Dankzij de verbintenis met Euronics International zijn de inkoopcondities de beste in de markt.

Het assortiment van Electro World is heel ruim, variërend van bruin- en witgoed tot en met klein huishoudelijk en Smarthome.

Ze proberen altijd mee te denken met de klant en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op verschillende gebieden. Electro world is één van de twee formules van United Retail, dvaarnaast biedt United Retail voor ondernemers ook de optie om als zelfstandige inkooprelatie zich aan te sluiten. Totaal heeft United Retail ruim 320 zelfstandige ondernemers in Nederland, verspreid over Electro World, Witgoed specialist of als zelfstandige inkooprelatie. Dit zorgt ervoor dat de franchisenemer kan profiteren van inkoopvoordeel, optimale inkoopcondities en prijzen. Ook krijgt de franchisenemer verschillende softwaresystemen, eigen opleidingsinstituut United Academy en hulp vanuit de organisatie op het gebied van centraal betalingsverkeer, marketing, logistiek. Dankzij de verbintenis met Euronics International zijn de inkoopcondities de beste in de markt.

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Aantal vestigingen
142
Waarvan franchise
142
Totale investering
€ 75.000
Eigen vermogen
€ 27.500