Coffee-Bike

Coffee-Bike: Word ondernemer met één of meerdere mobiele koffieshops

Coffee-Bike GmbH is een van de snelst groeiende franchiseorganisaties in Europa. Met meer dan 250 Coffee-Bikes in 13 landen wereldwijd creëren onze franchisenemers producten van uitstekende biologische kwaliteit – altijd en op elk denkbare plek. Dit is mogelijk omdat de fiets zelfvoorzienend is, het werkt zonder externe water- en elektriciteitsaansluiting. Door deze mobiliteit heb je als franchisenemer een groot voordeel ten opzichte van de concurrentie. Zo kun je met de Coffee-Bike ook op bijzondere plekken opereren, zonder dat je van de grote product-portfolio van een lokale koffieshop moet afstappen. In tijden van sociale vervreemding en sluitingen van restaurants is deze mobiliteit bijzonder succesvol gebleken. Veel Coffee-Bikes konden in 2020 open blijven in de to-go business toen stationaire cafés werden gesloten. Verder biedt de Coffee-Bike ook een unieke uitstraling en milieuvriendelijkheid door bijvoorbeeld 100 % biologisch afbreekbare bekers.

Wie zoeken we?

Onze franchisepartners hebben een hoge affiniteit met koffie en met het bereiden en het verkopen van verse producten. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde ondernemers, carrièrewisselaars of diepe koffieliefhebbers die een eigen bedrijf willen starten.

Interesse?

Het Coffee-Bike franchiseconcept

Met Coffee-Bike start je met een sterke partner en geniet je van ondernemersvrijheid, zonder de ervaringen en zekerheid van een bewezen concept op te geven. Verder is goede en flexibele samenwerking voor ons heel belangrijk. Onze partners hebben bijvoorbeeld geen vastgelegd sales limiet om meer flexibiliteit te garanderen.

Voor ondernemers biedt Coffee-Bike lage investeringskosten. Door het huren van de Coffee-Bike wordt het nog eenvoudiger om een eigen koffieshop uit te baten. Daarnaast betalen ondernemers alleen een franchisefee voor de verkochte koffie en kunnen bovendien kiezen of ze de Coffee-Bike wilt kopen of huren. Aldus zijn de maandelijkse vaste kosten op een absoluut minimum. Zo is niet alleen de Coffee-Bike mobiel, maar ook het franchisesysteem heel flexibel. 

Kenmerken van het Coffee-Bike franchiseconcept

  • Nauwelijks maandelijkse vaste kosten: Je betaalt alleen een franchisefee over de verkochte koffie.
  • Lage investering: Door de lage investeringskosten met de Coffee-Bike franchiseformule kun je direct beginnen.
  • Leiderschap in de markt: Profiteer van uitgebreide ervaring van één van de leider in de franchise street food markt in heel Europa.
  • Flexibele locatie: Je kiest je eigen locatie. Coffee-Bike-fietsen zijn zelfvoorzienend en werken overal, zelfs zonder water- en elektriciteitsaansluiting.
  • Made in Germany: Elke Coffee-Bike wordt handmatig in het hoofdkantoor gebouwd.
  • Innovatieve technologie: Coffee-Bike wordt wereldwijd dagelijks doorontwikkeld en verbeterd door de franchisenemers zelf. Er is zelfs ruimte voor speciale wensen van de franchisenemers.
  • Trainingen: Wij bieden uitgebreide technologie- en barista trainingen voor carrièreswitchers, professionals en nieuwkomers in de gastronomie.
  • Ondernemings- en merkconcept: Je profiteert van de voordelen van een bewezen concept.
Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2010
Aantal vestigingen
250
Waarvan franchise
250
Entreegeld
€ 4.990
Jaarlijkse fee
15 cent per verkochte koffiespecialiteit
Totale investering
€ 13.490
Eigen vermogen
€ 3.500
NFV lid
Ja