Cambridge Weight Plan

Start je eigen Cambridge afslankpraktijk!

Als gevolg van een toename in het aantal mensen met overgewicht en de vraag naar Cambridge Weight Plan, zijn we per direct op zoek naar nieuwe, ondernemende consulenten: Vrouwen en mannen in heel Nederland die de passie en ambitie hebben om anderen te helpen hun doel te bereiken: afvallen èn op gewicht blijven.

Gezonde marges, goede verdiensten!

Cambridge Weight Plan Benelux biedt startende en ondernemende consulenten aantrekkelijke voorwaarden en condities, zoals een gering eigen vermogen en zeer geringe jaarlijkse fee (zie kerncijfers). Daarentegen kunnen consulenten rekenen op uitstekende, gezonde marges en - met een volle praktijk - op zeer goede verdiensten. 

Brede ondersteuning

Consulenten krijgen alle vrijheid en ruimte om naar eigen inzicht en visie zelfstandig een florerende praktijk op te bouwen. Ze krijgen professionele ondersteuning op het gebied van o.a. marketing, communicatie, voeding en beweging en persoonlijke aandacht via de regiomanager.
 

Daarom word je Cambridge consulent:

  • Zelfstandig ondernemerschap en vrijheid
  • Gezonde marges, goede verdiensten
  • Sociaal/maatschappelijk betrokken
  • Gedegen training en opleiding

Geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie.

Soft franchise

Cambridge Weight Plan is in Nederland met name bekend geworden als het ‘Cambridge dieet’. We zijn geen franchisegever of -formule, maar handelt voor een groot deel volgens de (soft-) franchise gedachte. Voorafgaand aan het consulentenschap worden zij vakkundig opgeleid en bijgestaan. Elk jaar bereiken zo’n 100.000 vrouwen en mannen hun streefgewicht met het Cambridge Weight Plan Stappenplan®. 

Meeste afslankconsulenten in Nederland!

Op dit moment zijn ruim 400 consulenten actief in Nederland, die worden ondersteund en gefaciliteerd door het hoofdkantoor in Amersfoort. Cambridge Weight Plan Benelux BV is sinds 1997 de distributeur van Cambridge Weight Plan voor Nederland, België en de Nederlandse Antillen. 

Wil je van onze consulenten zelf horen waarom zij consulent zijn geworden? Kijk dan onderstaande video.

Geïnteresseerd? Klik hier om je aan te melden.

cambridgweightplan.nl
Facebook
YouTube

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Aantal vestigingen
400
Entreegeld
€ 0
Jaarlijkse fee
€ 300
Eigen vermogen
€ 3.000