BodyBase

  Ontdek de wereld van BodyBase, waar fitness een high-end ervaring wordt! Als franchisenemer bij BodyBase stap je binnen in de boutique fitnesswereld, doordrenkt met een ongeëvenaarde gastvrijheid en ondersteund door state-of-the-art technologieën, waaronder de exclusieve BaseLine machine. Met een flinke dosis plezier, wordt jouw reis als franchisenemer niet alleen lucratief, maar ook leuk en inspirerend!

  Dit is niet traditionele pilates, dit is zo veel meer.

  Over BodyBase Studios

  BodyBase, opgericht in 2019, is een vooruitstrevend Nederlands fitness- en Pilates bedrijf dat de fitnesswereld wil veranderen met vernieuwende en op maat gemaakte ervaringen. Ze zijn gespecialiseerd in pilates-trainingen met hun eigen AceLine- en BaseLine-machines, die in Nederland zijn gemaakt. Deze geavanceerde apparaten zorgen voor veel variatie in trainingen en passen bij allerlei fitnessdoelen. Als een hoogwaardig fitnessconcept legt BodyBase de nadruk op vernieuwing, gastvrijheid en persoonlijke fitness reizen.

  Het bedrijf streeft naar balans, waarbij ze erkennen dat ieders fitness behoeften dagelijks kunnen verschillen. De machines maken verschillende soorten workouts mogelijk, van krachttraining en intensieve sessies tot Pilates en yoga, allemaal binnen compacte studio's. BodyBase staat sinds de opening altijd hoog in de ranglijsten bij de Dutch Fitness Awards, wat hun toewijding aan kwaliteit en tevreden klanten benadrukt. Met hun focus op geweldige ervaringen en het bouwen van een ondersteunende gemeenschap, blijft BodyBase de fitnesswereld veranderen en mensen inspireren om aan hun fitnessreis te beginnen.

  De concepten van BodyBase

  BodyBase biedt 2 verschillende concepten, THE WHITE LABEL en THE BLACK LABEL. Je bezoekers kunnen een concept kiezen op basis van de persoonlijke doelen, behoeften, energie van de dag en meer! Jij als franchisenemer kunt ook kiezen uit de 2 concepten, beide gecentreerd rond de BaseLine en AceLine apparaten. Ook heb je de mogelijkheid om beide concepten binnen één studio te integreren.

  The White Label

  Waar design welzijn ontmoet. De sfeer verhoogt het gevoel van welzijn en je stapt in een inspirerend kader om je lichaam uit te dagen en je geest te voeden. Hier zijn je bezoekers welkom voor een geweldige workout met een uniek holistisch tintje. Dit wordt gedaan door middel van creatieve, sterk vloeiende sequenties met minimale rust ertussen en door te gaan voor een meer “uithoudingsvermogen”. Lager tempo en gefocust ademen. De eenvoud, moderne elementen en verse bloemen nodigen niet alleen uit voor een sessie op de BaseLine, maar bezoekers zullen ook willen blijven hangen, een shake drinken en tot rust komen in de Studio.

  The Black Label

  Een coole, inspirerende, high-end boetieklocatie zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Dit is geen reformer pilates! Bij Black Label introduceren ze een nieuwe, slimme, leuke en effectieve trainingsmethode voor alle niveaus, Base Gym; waar fitness en de BaseLine elkaar ontmoeten. Een reformer op steroïden. Een epische mix van uitdagende krachtroutines en intervaltraining met hoge intensiteit voor elk niveau, mogelijk gemaakt door dynamische muziek en energieke trainers die graag entertainen. Door lange ‘tijd onder spanning’, bewegingen van het hele lichaam en snelle cardio, zullen je bezoekers snel resultaten zien.

  Waarom investeren in BodyBase?

  Bij BodyBase bieden ze een efficiënte en moeiteloze oplossing. Zij nemen alles voor rekening: van de hardware, de geavanceerde apparatuur en het BodyBase-platform B-Sport, tot het helpen bij het openen van de studio en het trainen van de instructeurs, met daarbij een gepersonaliseerde strategie en begeleiding.

  • Hoog potentieel: Een uniek concept in een snelgroeiende markt. Het antwoord op saaie sportscholen. De toegankelijkheid, persoonlijke aandacht en ondersteuning, en de resultaatgerichte Baseline- en Aceline-machines.
  • Beperkt risico: Zij bieden franchisenemers voortdurende wereldwijde ondersteuning om succes te garanderen vanaf dag één en daarna. Je krijgt uitgebreide ondersteuning en uitgebreide training op het gebied van marketing en studio management.
  • Autoriteit: Je hoeft niet te worstelen om je publiek te vinden en een beeld van BodyBase te creëren, dat hebben zij al voor je gedaan. We hebben een loyale klantenbasis en unieke deals met aggregators, zoals Classpass en Onefit. Niet te vergeten dat we wereldwijde fitness partners hebben, zoals het kledingmerk Stronger.
  • Innovatieve technologie: De BodyBase workout-applicatie is een aantrekkelijk instrument om meer leden te werven. De app is ook een van onze trainingsinstrumenten, aangezien trainers het kunnen gebruiken als inspiratie en richtlijn om hun hoogwaardige lessen samen te stellen.
  • Snelle lancering: Door voortdurende ondersteuning en de kritieke route van ondertekening tot de lancering van je eigen sportschool, bepalen ze de meest efficiënte tijdlijn om je sportschool snel en succesvol te openen en uit te breiden.
  • Succesvolle instructeurs: Het vierdaagse trainer certificeringsprogramma, onderdeel van de BodyBase Academy, gefaciliteerd door een Master Trainer op jouw locatie, bereidt jouw trainers voor op succes in hun rol als groepsinstructeur en merkambassadeur.

  Interesse?

  De visie bij BodyBase is om wereldleider te zijn in innovatieve fitness oplossingen, nieuwe normen te stellen voor fitness en wellness ervaringen, en een netwerk van eersteklas fitness bestemmingen op te richten die balans, innovatie en klanttevredenheid als prioriteit hebben. Word jij hier enthousiast van? Ontdek hoe BodyBase jouw leven en dat van je bezoekers kan veranderen!

  Meld je nu vrijblijvend aan via onderstaande knop!

  Het is onze missie om een gezonde levensstijl te inspireren en te ondersteunen en om je te helpen fitness in je dagelijks leven te integreren.

  Hoe het begon

  Sabrina is de oprichtster van BodyBase. Ze houdt van kokosnoten en actie. Ze is altijd al "verslaafd" geweest aan fitness. Maar toen ze werkte als openingsdirecteur van een nieuw Marriott Hotel in Dubai, had ze geen tijd meer om te sporten. Dat was het moment waarop ze dacht: “Er moeten meer mensen zijn zoals ik, die het druk hebben met werk, met familie, en toch willen sporten om zich goed te voelen en er geweldig uit te zien”. Dus nam ze ontslag, en toen gebeurde de magie.

  BodyBase Studios

  In 2019 ging Sabrina samenwerken met haar man en een Nederlands productontwikkelingsteam. Ze wilden een machine maken die alles kon. En dat deden ze. De BaseLine is hun eigen hoogwaardige, innovatieve, slimme reformermachine.

  Sabrina's achtergrond in de horeca was van cruciaal belang voor de ontwikkeling van BodyBase Studios, een hoogwaardige boetiekfitnessketen in Nederland in Amsterdam en Rotterdam. De thuisbasis van de BaseLine en BodyBase unieke trainingsmethode.

  Wereldwijde uitbreiding met BodyBase Ace

  Home Fitness is nu trending, vooral na de lockdowns. Nieuwe context, nieuwe oplossingen. Het team ging terug naar de tekentafel en creëerde de AceLine reformer, met dezelfde essentie maar compacter, lichter, gemakkelijk op te bergen, een chique ontwerp en nog meer functionaliteiten. Een volledige fitness- en wellnesservaring voor iedereen, thuis of waar dan ook.

  Kernwaarden

  • Positieve energie - plezier, lachen en enthousiasme
  • Balans - net zoals de workouts
  • JA! - op uitdagingen en oplossingen
  • Alle harten in - gemaakt met passie
  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2019
  Aantal vestigingen
  4
  Waarvan franchise
  1
  Entreegeld
  €15.000
  Franchise fee
  8% -10%
  Benodigd eigen vermogen
  €80.000