BBQenzo.nl

BBQenzo.nl is een bewezen en succesvolle formule en door de toenemende vraag wordt de consumentenmarkt van BBQenzo.nl alleen maar groter. Mede door deze groei is BBQenzo.nl op zoek naar ondernemers die de succesformule willen doorgeven. Een franchise beginnen kan iedereen. Echter, met succes een franchise uitdragen is een kookkunst. Lees daarom aandachtig hoe wij dit recept tot een goed einde kunnen brengen

Het begrijpen en het uitdragen van een gezamenlijke onderbouwde formule ligt ten grondslag aan het bestaansrecht van BBQenzo.nl. De formule zorgt ervoor dat de smaak herkend wordt. Door de inzet van de marketingmix op het juiste moment, weten de klanten je ook te vinden wanneer je geen tijd hebt hen zelf te zoeken. Men name bekwaam personeel met de juiste competenties en affiniteit met de branche. Plaats jouw assortiment inkoop volgens het voorgeschreven protocol, zodat je daar inkoopvoordeel uithaalt. Doordat we hetzelfde inkopen wordt het recept overal identiek beleefd. Bovendien is een bonus als extra verdienmodel altijd smaakvol.

Sta open voor controle en feedback door jezelf, maar ook van jouw collega koks en gasten. Het handhaven van het beleid draagt bij aan de juiste structuur en evenwicht binnen de onderneming. Door initiatiefrijk en op innovatieve wijze van 7 ingrediënten maar liefst 24/7 en met een gezonde dosis enthousiasme als unieke pijlers in te zetten, wordt het recept op juiste wijze uitgedragen

De 7 ingrediënten voor een succesformule

 1. Samenwerking
 2. Assortiment 
 3. inkoop
 4. Service en kwaliteit
 5. Competenties
 6. Feedback en controle
 7. Beleid

De BBQ b’s

Onbezorgd bbq’en? Wij zeggen altijd: start at he base! De 5 b’s van BBQenzo:

Bestellen: Superhandig. Supersnel. Online. Met heel veel keuze in vlees- en bijgerechten.

Bezorgen: Tuut tuut … daar zijn we al. Perfect op tijd. En: alles in Praktische koelboxen!

Bakken: Alles staat klaar. Tijd om onbezorgd te gaan genieten van al dat heerlijks. Smakelijk!

Bijeenbrengen: Genoten? Top. Het enige wat je hoeft te doen, is alles weer in de boxen verzamelen.

Bye bye: Daar zijn we weer. Nu om alles op te halen. De afwas? Die is voor ons. Tot de volgende keer!

De voordelen van franchising bij BBQenzo.nl 

 • Kant en klaar concept, met een afgebakend gebied waar u als ondernemer alleen werkt. Sterke bedrijfsnaam met een uitgebreide website en backoffice
 • Goede brutowinstmarge
 • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning
 • Het ontwerpen van folders en reclamemateriaal door Franchise organisatie
 • Up-to-date website
 • Lage aanloopkosten
 • Marketingplan
 • Social media wordt beheerd
 • Het concept gaat uitstekende samen met eventueel bestaande horeca activiteiten

Interesse? 

Ben jij enthousiast geworden door BBQenzo.nl en ben jij een ondernemer die wil franchisen in de catering branche met een grote passie voor de barbecue wereld? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Vraag hier snel meer informatie aan! 

De klant wordt door BBQenzo.nl in staat gesteld om op elke gewenste locatie een barbecue, gourmet, tapas, pizzarette en verhuurmateriaal of dranken te bestellen, zonder te kampen met de organisatie vooraf. Online bestelgemak, gratis bezorgservice, geen afwas en goede kwaliteit zijn hierin sleutelbegrippen. De bestelling wordt op een afgesproken moment door BBQenzo.nl op de juiste plek in koelboxen geleverd. Betalingswijzen zijn breed en laagdrempelig: contant, mobiele pin en via iDeal.

Kernwaarden, missie en visie 

BBQenzo.nl staat voor betrokkenheid, klantgerichtheid en kwaliteit. Deze genoemde waarden worden te allen tijde gehandhaafd en bij ieder contact met de klant toegepast. BBQenzo.nl wil met landelijke dekking de barbecuemarkt voorzien van een kwaliteitsbarbecue, gourmet, tapas of pizzarette welke op gemakkelijke wijze georganiseerd kan worden.

Historie van BBQenzo.nl 

Gijs van Erp is sinds 2018 de trotse eigenaar en franchisegever van de bewezen succesformule BBQenzo.nl. Gijs is vanaf het eerste uur betrokken bij de formule. Zo heeft hij samen met Mark Verwijst (oud franchisegever) de eerste vestiging in 2008 te Nistelrode opgezet, de formule vormgegeven en doorontwikkeld.

In 2016 Heeft Gijs de vestiging Nistelrode van Mark Verwijst overgenomen waardoor laatstgenoemde zich volledig kon focussen op de rol van franchisegever. In de jaren dat Gijs Franchisenemer van de vestiging Nistelrode was heeft hij deze vestiging doorontwikkeld en nog meer ingespeeld op de wensen van de klant. Toen de mogelijkheid zich eind 2017 voordeed om de formule volledig over te nemen van Mark Verwijst hoefde Gijs dan ook niet lang na te denken. In 2018 heeft Gijs alle ondersteunende diensten en leveranciers tegen het licht gehouden en waar nodig wijzigingen aangebracht.

Wat betreft de ontwikkeling zijn in 2019 een nieuwe website en backoffice ontwikkeld. Voor de toekomst ziet Gijs volop kansen en juist daarom gaan we nu hard op zoek naar nieuwe franchisenemers om de formule te laten groeien.
 

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2012
Aantal vestigingen
7
Waarvan franchise
6
Entreegeld
€ 5.000
Totale investering
€ 30.000
Eigen vermogen
€ 30.000