Ariane Inden

  Ariane Inden begon in 1992 met de ontwikkeling van 141 cosmeticaproducten in het luxe top segment. Inmiddels zijn er meer dan 1000 artikelen en worden deze in meer dan 100 winkels verkocht in binnen- en buitenland. De samenwerking met Ariane Inden Cosmetics geschiedt op basis van een depositair systeem. Dit houdt onder meer in dat de ondernemers vrijheid hebben, geen verplichte fees betalen maar wel gebruik kunnen maken van de ondersteuning van het bedrijf. Deze ondersteuning is verschillend van aard en hangt af van de ondernemers, locatie en de fase waarin het bedrijf verkeert. Het verzorgingsgebied van een Ariane Inden-vestiging is ongeveer 20.000 inwoners. De netto vloeroppervlakte van een locatie varieert van 60 tot 120 m2.

  • Volledige onafhankelijkheid is een kernwaarde van het bedrijf; er wordt geen enkele vorm van externe inspraak toegestaan, bijvoorbeeld om goedkopere werkstoffen te gebruiken.
    
  • Het motto van Ariane Inden is "gezondheid eerst". Daarom zit het team niet 24/7 achter beeldschermen en computers, maar haalt het inspiratie uit de natuur. Dit betekent ook dat ze niet altijd direct bereikbaar zijn.
    
  • De organisatie vormt een community met mensen die een goed hart hebben. Voorrang wordt gegeven aan individuen die aardig en lief zijn voor de wereld. Om producten geleverd te krijgen, is het een vereiste lid te zijn van deze community.
    
  • Om de focus op kwaliteit en ethiek te behouden, wordt niet gereageerd op concurrenten die proberen het bedrijf onnodig bezig te houden. Deze worden bewust genegeerd.
    
  • In lijn met deze principes, gaat men ook niet in op personen die met een onvriendelijke houding iets proberen af te dwingen, zoals het innemen van cadeaubonnen die niet van het bedrijf afkomstig zijn.
    
  • Ariane Inden behoort al meer dan 30 jaar tot de eerste cosmetica bedrijven wereldwijd die geen dierlijke grondstoffen in hun producten gebruiken, niet testen op dieren, en natuurvriendelijke cosmetica ontwikkelen.
  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  1992
  Aantal vestigingen
  74
  Waarvan franchise
  71
  Entreegeld
  €0
  Totale investering
  €26.000
  Benodigd eigen vermogen
  €10.500