Alexanderhoeve

Heb je passie voor kaas en heerlijke specialiteiten zoals wijn, noten en andere delicatessen en zou je graag een eigen kaaswinkel starten? Alexanderhoeve biedt je hier de kans toe. Bij Alexanderhoeve kun je écht ondernemen én je profiteert van de voordelen van het samenwerken met een gevestigd merk. Sluit je aan bij deze groeiende formule. Ruim 70 ondernemers gingen je al voor!

Alexanderhoeve

De Alexanderhoeve is een winkel in kaas en noten. In 1912 werd de Alexanderhoeve gebouwd in het Geestdorp in Woerden. De eerste twee generaties molken hier koeien en maakten kaas. De Alexanderhoeve werd omgebouwd tot rijpingshuis om meer verschillende kazen te produceren. Tegenwoordig heeft de Alexanderhoeve 75 winkels door heel Nederland.

Voor kwaliteit en smaak

De Alexanderhoeve maakt heerlijke kaas bereikbaar voor iedereen. Het motto is door de jaren heen altijd hetzelfde gebleven: “Alleen de beste kwaliteit en smaak”. In de loop van de jaren heeft de Alexanderhoeve meerdere kaasprijzen gewonnen. In de winkels van de Alexanderhoeve kijk je je ogen uit. Hier vind je lekker eten, zoals versgebrande noten en smaakvolle Hollandse kaas. 

Franchisenemer worden bij Alexanderhoeve?

Is het jouw droom om een winkel in kaas, noten, wijn en andere delicatessen te hebben? Alexanderhoeve biedt jou de kans om franchisenemer te worden. Je geniet van het hebben van een eigen winkel, maar hebt wel de voordelen van het samenwerken met een gevestigd merk. 

Wij willen graag dat heel Nederland geniet van de heerlijke kazen van de Alexanderhoeve. Help je om dit werkelijkheid te maken? Het concept van de Alexanderhoeve is simpel: goede, smaakvolle producten van hoge kwaliteit aanbieden in een ongedwongen sfeer. Sluit jij je hierbij aan?

De voordelen van Alexanderhoeve franchise

Als je franchisenemer bij de Alexanderhoeve wordt, regelt de Alexanderhoeve veel voor je. Ondernemerservaring is welkom, maar niet per se nodig. Je wordt ingewerkt in één van de winkels van Alexanderhoeve, zodat je precies weet hoe alles werkt. De Alexanderhoeve is een familiebedrijf dat veel aandacht heeft voor haar franchisenemers. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier met elkaar samenwerkt.

De voordelen op een rij:

  • Training en begeleiding door een winkelbegeleider;
  • Gezamenlijke inkoop voor gunstige prijzen bij onze vaste leveranciers;
  • Locatie en inventaris worden voor je geregeld;
  • Je krijgt ondersteuning bij een eventuele verbouwing;
  • Administratie en personeelszaken worden centraal geregeld;
  • Acties en promoties worden centraal geregeld.

Verkoop jij binnenkort kaas en noten?

Alle ondernemers (in spé) zijn welkom bij de Alexanderhoeve. Het enige wat we van jou vragen is dat je een passie hebt voor kaas. Heb je interesse in onze franchise? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

In 1912 is de Alexanderhoeve net buiten Woerden gebouwd. De eerste twee generaties hielden zich voornamelijk bezig met koeien melken en kaas maken. Later verdwenen de koeien en werd de hoeve daadwerkelijk het ambachtelijke rijpingshuis en de kaashandel die het vandaag de dag nog steeds is. Vanuit deze hoeve worden onze winkels in het land bevoorraad.

Onze filosofie

Ons motto luidt al jaren; “Alleen de beste kwaliteit en smaak”. En wat smaak betreft zit het wel goed bij Alexanderhoeve. In de loop der jaren werden regelmatig prestigeuze kaasprijzen gewonnen. 

Onze service

Uiteraard staat ook service hoog in het vaandel; een vast team van gepassioneerde medewerkers en ondernemers draagt hier zorg voor.

Het assortiment

Alexanderhoeve beschikt over een ruim assortiment aan verschillende kazen, noten en wijnen.

Hollandse kaas
In ons assortiment hebben we tal van Hollandse kazen. Van jong tot zeer oud, van Noord Hollands tot Friese nagelkaas. Altijd eerlijk en vers!

Buitenlandse kaas
Onze buitenlandse kazen zijn om te smullen. Blauwader, roodkorst, geitenkaas... U verzint het, wij hebben het. En altijd de beste kwaliteit!

Noten
Onze noten zijn altijd vers. Of u nu van cashews, macadamia's, pinda's of amandelen houdt, Alexanderhoeve heeft het. Gebrand op kwaliteit!

Wijn
Bij Alexanderhoeve kunt u ook terecht voor de lekkerste wijnen uit heel Europa. En heeft u onze huiswijn al geproefd? Proost, santé, cheers!

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2013
Aantal vestigingen
70
Waarvan franchise
70
Totale investering
€100.000
Benodigd eigen vermogen
€0