Bezoekersinformatie Franchise+ Beurs

Datum en tijd

Op 12 en 13 april 2024 vindt de Franchise+ Beurs plaats. Je bent van harte welkom vanaf 10:00 op beide dagen. De beurs is op beide dagen tot 16:00 geopend.

Locatie

De nieuwe locatie voor de Franchise+ Beurs 2024, het Postillion Utrecht Bunnik, biedt een perfecte setting voor dit toonaangevende evenement. Gunstig gelegen langs de A12, is de locatie gemakkelijk bereikbaar voor bezoekers uit diverse regio's, zowel met de auto als het openbaar vervoer.

Parkeren

Parkeren is kosteloos en moeiteloos, met meer dan 650 gratis parkeerplaatsen direct voor de deur. Elektrische auto's kunnen bovendien worden opgeladen. De gehele locatie is rolstoeltoegankelijk, waarmee we streven naar een inclusieve ervaring voor al onze bezoekers.

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer reizigers vanaf NS Station Utrecht kunnen de stoptrein naar Rhenen nemen en uitstappen in Bunnik. Het hotel is 10 minuten lopen vanaf het station. Het hotel is ook bereikbaar vanaf Utrecht Centraal via buslijn 41, halte Kosterijland.

Vraag gratis kaarten aan!

Heb jij een ondernemersdroom en ben jij geïnteresseerd in de beste franchisekansen? Kom dan gratis naar de Franchise+ Beurs!