Franchise+ Beurs 2024: Een dag vol ontdekkingen, een jaar van mogelijkheden!

Ben jij klaar om jouw ondernemersdroom waar te maken? Zoek dan niet verder! De Franchise+ Beurs 2024 staat voor de deur en belooft een dag vol ontdekkingen en mogelijkheden te zijn voor ambitieuze ondernemers zoals jij.

Op 12 & 13 april komt de franchise-wereld samen in het Postillion Utrecht Bunnik, waar de Franchise+ Beurs 2024 plaatsvindt. Dit evenement is dé plek waar ondernemers, investeerders en franchisegevers samenkomen om kennis te delen, nieuwe mogelijkheden te verkennen en waardevolle connecties te leggen.

Of je nu een start-up hebt en op zoek bent naar groeikansen, of een ervaren ondernemer bent die zijn horizon wil verbreden, de Franchise+ Beurs 2024 heeft voor elk wat wils. Met meer dan 50 deelnemende franchisebedrijven uit diverse sectoren, is er geen tekort aan inspiratie en innovatie op deze beurs.

Tijdens de Franchise+ Beurs 2024 krijg je de kans om de nieuwste franchiseconcepten te ontdekken, in gesprek te gaan met ervaren ondernemers en waardevolle inzichten op te doen tijdens workshops en seminars. Of je nu geïnteresseerd bent in horeca, retail, dienstverlening of een andere sector, hier vind je de mogelijkheden om jouw ondernemersdromen waar te maken.

Waar wacht je nog op? Registreer je vandaag nog voor gratis toegang tot de Franchise+ Beurs 2024 en bereid je voor op een dag vol inspiratie, innovatie en groeimogelijkheden. We zien ernaar uit om je te verwelkomen op dit spannende evenement!

Datum: 12 & 13 april 2024

Locatie: Postillion Utrecht Bunnik

Tijd: 10:00 - 16:00

Mis deze unieke kans niet om jouw ondernemersreis te beginnen of naar een hoger niveau te tillen. Registreer nu en maak je klaar voor een dag vol ontdekkingen en een jaar vol mogelijkheden op de Franchise+ Beurs 2024!