Ondernemer worden? Ooit gedacht aan Franchise?

Media- en Marketingbedrijf Franchise+ dé aangewezen partner in franchisegroei. Onze missie is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten wij diverse online en offline mediakanalen in. Afgestemd op jouw formule.

Franchising is een populaire manier voor mensen om ondernemer te worden. Bij franchising neemt de franchisenemer een bestaand bedrijfsmodel over van de franchisegever en verkoopt producten of diensten onder dezelfde naam en volgens dezelfde richtlijnen.

Voor- en nadelen

Voordelen van franchising zijn onder andere het feit dat het bedrijfsmodel al is bewezen, waardoor de kans op succes groter is dan bij het starten van een bedrijf vanaf nul. Ook wordt training en ondersteuning aangeboden door de franchisegever, waardoor de franchisenemer sneller op gang kan komen. Daarnaast profiteert de franchisenemer vaak ook van de naamsbekendheid van het bedrijf en de marketinginspanningen van de franchisegever.

Desondanks zijn er ook nadelen aan franchising. Ten eerste moet de franchisenemer fee’s betalen aan de franchisegever. wat betekent dat er minder winst overblijft voor de franchisenemer. Ook is de franchisenemer gebonden aan de richtlijnen van de franchisegever, waardoor er minder vrijheid is om beslissingen te nemen en het bedrijf op eigen wijze te runnen.

Bezoek gratis de Franchise+ Beurs

Een goed punt om in gedachten te houden bij het overwegen van franchising is dat het belangrijk is om grondig onderzoek te doen en te bepalen of franchising de juiste keuze is voor jouw specifieke situatie en doelen. Wil alles weten over franchising? Bezoek gratis de Franchise+ Beurs vrijdag op 31 maart en zaterdag 1 april. Vraag hieronder snel je gratis kaarten aan!