úw topSlijter

úw topSlijter is een onmiskenbare, unieke en succesvolle formule met een specialistisch imago en veel toegevoegde waardes. Het is met globaal 80 zelfstandige slijters de op 2 na grootste slijtersorganisatie op de Nederlandse markt.

Optimaal rendement

Alle inspanningen zijn erop gericht om bij te dragen aan een optimaal rendement voor de ondernemer, op korte maar ook op langere termijn. Als topSlijter maakt u gebruik van de formule-uitingen en bent u als  zodanig duidelijk herkenbaar met de daarbij behorende woord-, beeld- en onderscheidingstekens.

De topSlijter-ondernemer betaalt jaarlijks contributie, verrekend per kwartaal. In vergelijking met de andere formules in de slijtersbranche overigens een zeer gering bedrag. U ontvangt ieder kwartaal een rapport over de gerealiseerde flesbijdrages en bonussen. Naast de inkoopkortingen tijdens acties en de uitstekende marges staan deze factoren garant voor een prima rendement voor u.

Synergie-effect

Behoudens de voordelen van het synergie-effect van het collectief, staat de mate van zelfstandigheid zeer hoog in het vaandel, waardoor u zelf uw eigen keuzes kunt maken die maximaal aan uw lokale situatie voldoen. Úw topSlijter profileert zich nadrukkelijk als zelfstandig ondernemer in de lokale markt. U kent de klant en de lokale mogelijkheden als geen ander, u staat midden in die samenleving. Een topSlijter is een vakman of vakvrouw die over de juiste papieren en diploma’s beschikt, niet alleen vanuit wettelijke verplichting maar ook ter versterking van dat vakmanschap.

De website www.uwtopslijter.nl is recent geheel aangepast, waarmee deze klaar is voor toekomstige mogelijkheden. Iedere ondernemer heeft een eigen, lokale website tot zijn beschikking om persoonlijke informatie op te kunnen communiceren en zo voor zijn klanten direct toegankelijk is. Ingeschreven consumenten ontvangen digitaal diverse nieuwsbrieven.

Meer informatie over de formule? Bekijk de website www.uwtopslijter.nl/topslijter-worden voor alle informatie!

Benodigd eigen vermogen: 20% - 25% van de investering, zowel voor bestaande slijterijen als nieuwe ondernemers.

Specialisme & persoonlijk contact belangrijkste usp’s

Franchisenemersportret

Het 25-jarig jubileum vierden Ria en Roel Herfkens, van úw topSlijter in Heerde, met een feestelijke proeverij. “We...

Mijn droom was een eigen horecazaak

Franchisenemersportret

Sander Graat heeft in oktober 2015 samen met zijn partner Chantal Vullings de deuren geopend van hun nieuwe winkel...

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2009
Aantal vestigingen
80
Entreegeld
€454
Franchise fee
€ 5.400
Totale investering
€50.000
Benodigd eigen vermogen
€12.500