úw topSlijter

  Bent u klaar om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan? Ontdek snel wat úw topSlijter te bieden heeft!

  Met meer dan 80 zelfstandige slijters sinds 2009 is topSlijter uitgegroeid tot de op twee na grootste slijtersorganisatie op de Nederlandse markt. Momenteel is topSlijter actief op zoek naar versterking.

  topSlijter een ontzorgingsmodel

  topSlijter onderscheidt zich van andere formules door middel van een ontzorgingsmodel in plaats van een franchise strategie. Als ondernemer bent u vrij om te ondernemen, omdat u het beste weet hoe de lokale markt eruitziet en hierop kunt inspelen. U maakt gebruik van de herkenbare formule-uitingen, inclusief woord-, beeld- en onderscheidingstekens.

  Als topSlijter-ondernemer betaalt u jaarlijks contributie, verrekend per kwartaal. U ontvangt elk kwartaal een rapport met de behaalde flesbijdrages en bonussen. Naast inkoopkortingen tijdens acties en uitstekende marges, bieden deze factoren een aantrekkelijk rendement.

  Voordelen van het worden van een topSlijter ondernemer:

  Als u ervoor kiest om een topSlijter ondernemer te worden, profiteert u van een breed scala aan voordelen die uw succes en groei ondersteunen:

  1. Lage contributiebijdragen: U betaalt aantrekkelijk lage contributiebijdragen, waardoor uw winstmarges worden gemaximaliseerd.
    
  2. Uitstekend kernassortiment: Als topSlijter heeft u toegang tot een hoogwaardig kernassortiment van dranken en producten die zijn afgestemd op de behoeften van uw lokale markt. Dit stelt u in staat om uw klanten een uitgebreide selectie van kwaliteitsproducten aan te bieden.
    
  3. Exclusiviteiten: U kunt profiteren van exclusieve samenwerkingen en productaanbiedingen die alleen beschikbaar zijn voor topSlijter ondernemers. Dit geeft u een concurrentievoordeel en helpt u om unieke producten aan te bieden die uw klanten elders niet kunnen vinden.
    
  4. Online marketingacties: topSlijter ondersteunt u met effectieve online marketingacties om uw lokale naamsbekendheid te vergroten en klanten naar uw winkel te trekken. Hierdoor kunt u profiteren van het groeiende belang van digitale kanalen in de retailsector.
    
  5. POS-materiaal: Als topSlijter ontvangt u hoogwaardig point-of-sale (POS) materiaal, zoals banners, posters en schapdisplays, om uw winkel aantrekkelijk te presenteren en uw aanbiedingen te promoten. Dit helpt bij het creëren van een professionele en opvallende winkelomgeving.
    
  6. Unieke mix van on- en offline marketingmiddelen: Naast online marketingacties voor digitale zichtbaarheid, biedt topSlijter ook ondersteuning op het gebied van traditionele marketingkanalen, zoals gedrukte advertenties en lokale evenementen. Deze geïntegreerde aanpak vergroot uw bereik en trekt een breed scala aan potentiële klanten aan.
    
  7. Synergie-effect van het collectief: Als onderdeel van de topSlijter-organisatie profiteert u van het synergie-effect dat ontstaat door samen te werken met andere topSlijter ondernemers. U kunt kennis, ervaringen en best practices delen, wat waardevol is voor uw bedrijfsvoering en groei.
    
  8. Gepersonaliseerde website/webshop: U krijgt de mogelijkheid om een gepersonaliseerde website of webshop te hebben die aansluit bij uw winkel en assortiment. Hierdoor kunt u uw klanten een online winkelervaring bieden en hun gemak vergroten. Door gebruik te maken van deze voordelen kunt u als topSlijter ondernemer uw bedrijf laten groeien, uw klantenkring vergroten en een sterke positie innemen in de concurrerende markt van slijterijen.

  De geschikte topSlijter-ondernemer:

  Om u aan te kunnen sluiten als ondernemer bij topSlijter, dient u in ieder geval te beschikken over:

  • Sociaal Hygiëne diploma
  • Service- en mensgericht
  • Capaciteit om zelfstandig te ondernemen
  • Bereidheid om tijd en geld te investeren in uw eigen bedrijf

  Waarom topSlijter worden? Een slimme keuze!

  Herkent u zichzelf in het zojuist beschreven profiel van de topSlijter-ondernemer? Bent u de juiste kandidaat met affiniteit voor het slijtersvak en de producten? Dan hopen wij dat er een match is! Vraag nu de gratis brochure aan en kom in contact met de juiste persoon die u graag meer toelichting geeft over de formule.

   

  úw topSlijter bestaat uit een samenwerkingsverband van ca. 80 zelfstandige slijters dat na een overname van moederbedrijf de Monnik dranken in 2009 zijn oorsprong geniet. Hiermee is úw topSlijter de derde slijterijketen van Nederland. Door het voeren van hun eigen naam met toevoeging úw topSlijter geven de leden duidelijk aan dat zij lokale slijters zijn die graag een stapje meer zetten voor hun klanten. Echte vakmensen die staan voor hun vak. De topSlijters zijn speciaalzaken, die zich onderscheiden door hun vakkennis en assortiment. Naast de bekende nationale en internationale merken vindt u bij úw topSlijter ook een groot aantal huismerken en exclusiviteiten. Stuk voor stuk producten die met zorg gekozen zijn en een hoge kwaliteit bieden voor een redelijke prijs.

  Lidmaatschap van topSlijter in de praktijk

  Als u lid wordt van topSlijter koopt u twee certificaten van aandelen à € 226,89 in de formule. Hierdoor wordt u mede-eigenaar van onze formule. Over uw aandelen wordt regelmatig dividend uitgekeerd. Ook geeft het aandelenbezit u het recht om op de jaarvergadering te verschijnen. Daar wordt u op de hoogte gehouden van het financiële reilen en zeilen van topSlijter. Ook kunt u interessante masterclasses volgen en heeft u dé gelegenheid om met andere topSlijter collega’s ervaringen en ideeën te delen. Naast de jaarvergadering organiseert topSlijter ook op regelmatige basis bijeenkomsten en studiereizen.

  Slim ondernemen?!

  “Wat kost dit allemaal?” Als ondernemer betaalt u per kwartaal contributie, wat neer komt op gemiddeld ~€150,- per maand. In vergelijking met andere formules in de branche is onze contributie bescheiden. Dat komt omdat topSlijter een non-profit organisatie is. De leden zijn mede-eigenaar van de formule en hebben daarmee zeggenschap over de formule. En als u slim onderneemt, houdt u net als veel van onze leden geld over aan uw lidmaatschap! Indien u inkopen doet via de preferred suppliers van topSlijter ontvangt u over uw inkopen een bonus! Deze verrekenen wij per kwartaal met uw contributie. topSlijter is per slot van rekening een formule van slijters, voor slijters! Dus voor u!

  Franchises Ter Overname

  Nieuw te openen

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2009
  Aantal vestigingen
  80
  Entreegeld
  €454
  Franchise fee
  €5.400
  Totale investering
  €50.000
  Benodigd eigen vermogen
  €12.500