Zuivelhoeve Nijverdal ‘Beste Zuivelhoeve winkel van 2019

Op 11 November is het team van Zuivelhoeve Winkel Nijverdal verkozen tot ‘Beste Zuivelhoeve winkel 2019’. Dit team blijkt de beste van alle 64 Zuivelhoeve en Kaashuis Tromp winkels in Nederland.

De winkel uit Twello werd tweede en het team van Kaashuis Tromp Maasstraat uit Amsterdam ging er met de derde prijs vandoor. De wedstrijd ‘Beste Zuivelhoeve Winkel’ is een competitie die met ingang van 2016 jaarlijks door de franchiseformule wordt uitgevoerd. 

Beoordeling

Op basis van verschillende onderdelen kwam Zuivelhoeve Winkel Nijverdal als beste uit de bus. Dit team, onder leiding van franchisenemer Arjan Schepers, scoorde uitzonderlijk goed en kreeg de lovende woorden van de vakjury: “Een winkel waar gewoon alles klopt. In de prachtige sfeervolle winkel word je warm ontvangen en met veel enthousiasme en kennis van zaken geholpen. Het zeer grote assortiment en vele proeverijen geven je bezoek een maximale beleving. Echt een feest om hier rond te lopen en telkens weer wat nieuws te ontdekken.”  

Bepaling ‘Beste Zuivelhoeve 2019’

Alle Zuivelhoeve en Kaashuis Tromp Winkels zijn het afgelopen jaar beoordeeld door een vakjury bestaande uit een mystery shopper en formulemanager Paul Pietjou van Zuivelhoeve winkelbedrijven. Tijdens de bezoeken toetsten zij op klantvriendelijkheid, totale winkelbeeld, gastvrijheid, ondernemerschap en HACCP punten. Hieruit is een winnaars top 3 gekozen.
 

Bekijk ook