Wij zijn trots op de terugkeer van Baderie in Doetinchem

Toekomstig franchisenemers Wouter Barink en Arjan Kiers uit Doetinchem sluiten zich aan bij Baderie. Onder de naam Baderie Doetinchem openen ze de showroomdeuren op de plaats waar 8 jaar geleden Baderie Helmink van Joop Helmink was gevestigd. ‘Wij zijn trots op de terugkeer van Baderie in Doetinchem,’ aldus Baderie formulemanager Gert Berkel.

Beide partijen kijken uit naar deze samenwerking. De ruime ervaring en kennis aan beide zijden geeft vertrouwen voor de toekomst. ‘Bij Baderie streven we naar maximale openheid en duidelijkheid voor de consument en dit sluit naadloos aan op de klantbenadering van Wouter en Arjan,’ vult formulemanager Gert Berkel aan.

De komende periode wordt gebruikt om de vestiging de Baderie-uitstraling te geven en het Baderie storeconcept te implementeren, zodat de consument net als in alle andere vestigingen ook bij Baderie Doetinchem dat duidelijke Baderie-comfort gaat ervaren. In de tussenliggende periode wordt van de bestaande showroom gebruik gemaakt om klanten te ontvangen.

Over Baderie

Baderie is een fullservice franchiseformule en heeft 44 showrooms verspreid over heel Nederland. Bij Baderie werkt men conform het 'Baderie Comfort'; op een zo’n persoonlijk en comfortabele wijze de consument adviseren en begeleiden naar een nieuwe badkamer. Van ontwerp tot en met de volledige installatie. De Baderie showrooms bieden een bijzondere collectie sanitair; van alle topmerken en van het huismerk Baderie. In elke showroom zijn ter inspiratie complete badkamers opgesteld in diverse stijlen.