Van den Tweel neemt AH Kortenhoef over

De Albert Heijn-supermarkt van Peter en Johan Landwaart in Kortenhoef wordt per 1 april aanstaande overgedragen aan een nieuwe eigenaar: franchisenemer Gerard van den Tweel uit Nijkerk. De broers Landwaart namen dit besluit in de afgelopen periode, waarbij de gezondheid van Peter Landwaart de doorslag gaf. 

In de afgelopen maanden zijn de broers Landwaart op zoek gegaan naar een overnamekandidaat die past bij de stijl die zij - als 3e generatie van een familiebedrijf - vele jaren hebben uitgedragen. Voor hen was daarbij belangrijk dat de nieuwe eigenaar een goede werkgever zou zijn voor hun trouwe medewerkers en die past bij het klantenprofiel van de consument van Wijdemeren en omstreken. 

“Die is gevonden in de persoon van Gerard van den Tweel, een gedreven en ambitieuze ondernemer en eigenaar van familiebedrijf Van den Tweel Groep. Ook bij Van den Tweel staan service en klanttevredenheid hoog in het vaandel”, vertelt een woordvoerder.

Een nieuwe bedrijfsleider zal de dagelijkse leiding in handen hebben, waarbij Johan Landwaart hem, zeker in de beginperiode, zal ondersteunen. Peter Landwaart blijft betrokken bij de ontwikkelingsplannen van de Meenthof en zal samen met de nieuwe eigenaar plannen maken voor een upgrade van de supermarkt en het winkelcentrum.

Over Van den Tweel Groep

De Van den Tweel Groep is één van de grote familiebedrijven in Midden-Nederland. Deze groep exploiteert reeds Albert Heijn-supermarkten in Nijkerk, Voorthuizen, Woudenberg, Bennekom en op de Campus Diemen-Zuid, 5 slijterijen en een drogisterij. Verder behoren tot de groep een grenswinkel en koffiegroothandel, een horecagroep en een vastgoedtak.

 
 

Bekijk ook