Twee nieuwe vestigingen voor KFC

Kentucky Fried Chicken (KFC) heeft deze maand 2 nieuwe vestigingen geopend. De vestiging in ‘s Hertogenbosch is geopend op 3 december. Deze vestiging, met Drive-Through, bevindt zich op de Reitscheweg, De Bossche MeubelBoulevard. In de openingsweek waren er naar schatting 25.000 bezoekers van dit nieuwe KFC restaurant.

Op 10 december heeft de fastfood-keten een vestiging geopend op de Schiedamsedijk in Vlaardingen, ook deze vestiging beschikt over een Drive-Through.

Franchisepartner

Deze vestigingen werden geopend door Collins Foods Europe, de grootste franchisepartner van KFC in Nederland met 20 restaurants.
Mark van ‘t Loo, Chief Executive Officer, Collins Foods Europe: “Wij hebben voor KFC ‘s Hertogenbosch een super gemotiveerd team van in totaal 66 mensen klaar staan. via social media campagnes en onze site hebben wij veel sollicitaties ontvangen. Ook zijn er wervingsposters opgehangen bij diverse scholen in de buurt en werken wij nauw samen met de gemeente. Tijdens de selectie hebben we gelet op kandidaten die goed passen in onze befaamde ‘How We Win Together’ Cultuur waarbij je jezelf kan zijn, het verschil kan maken en plezier mag hebben. We zijn een erkend leerbedrijf en ook kandidaten die graag een MBO diploma willen halen bij KFC zijn welkom.”

In 1972 opent de 1e KFC in Nederland, in Rotterdam. Inmiddels heeft de franchiseformule meer dan 60 restaurants in Nederland waar meer dan 3.000 mensen werken. 

Bekijk ook