Thexton Armstrong blijft uitbreiden!

Inmiddels is ook de regio Doetinchem-Winterswijk voorzien van een Thexton Armstrong-franchisenemer. Henk Schutten is zijn naam.

Henk heeft een loopbaan in de zakelijke dienstverlening. De focus richt Henk op het optimaliseren en (her)structureren van de organisatie en operatie. Daarnaast heeft hij uitgebreide kennis van verbeteren van bedrijfscultuur, bedrijfsprocessen, inzet van medewerkers en kosten- en winstgevendheidoptimalisatie.

Zijn motto: “Service with a Smile”. Henk is pas tevreden als de ondernemer naar tevredenheid geholpen is.

Over Thexton Armstrong

Thexton Armstrong is een in 2011 opgericht MKB-adviesbureau dat vakmensen helpt om het beste uit het ondernemerschap te halen, door bedrijfsresultaten te verbeteren en de initiële motieven, waarom je ondernemer bent geworden, te realiseren. De Thexton Armstrong adviseurs staan als vertrouwenspartners naast de ondernemers. Ondernemers helpen om waarde toe te voegen, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak – dát is wat wij willen. Dat doen we zowel vanuit onze ervaring in het bedrijfsleven als volgens de beproefde methodiek van Thexton Armstrong. Zo gaan we als adviseur en mentor met de ondernemer en het team aan de slag.