SPAR university, de Grab&Go studentenformule bestaat 10 jaar!

De roze krokodil heeft haar feestmuts op! SPAR university, het studentenformat van SPAR, bestaat 10 jaar. In 2013 opende de eerste winkels op de Vrije Universiteit te Amsterdam. De focus van het format op studenten is uniek. Wekelijks komen er bij deze succesformule circa 135.000 studenten over de vloer.

SPAR university gaat deze mijlpaal vieren met 10 dagen in samenwerking met haar leveranciers met diepe mooie acties in haar versierde verkooppunten. De acties worden zoals altijd gecommuniceerd via de succesvolle app. 10 dagen lang zullen er de tofste activiteiten(*) plaatsvinden voor de 16 verkooppunten van SPAR university. De komende 10 werkdagen wordt de keiharde techno muziek aangepast voor feestelijke meezingers. Tevens wordt de roze krokodil versierd. Alsof dit nog niet genoeg is, is de koffie de komende twee weken op vrijdag om 10 uur gratis.

Over SPAR university

De ondernemers achter SPAR university zijn Martijn ten Berge en Ilona Bloch. Zij zijn al jaren zeer tevreden multifranchisers bij SPAR holding. SPAR university is er voor iedereen op universiteits- en hogeschool terreinen, dus voor studenten en medewerkers, maar ook voor iedereen die langsloopt. Wij streven elke dag naar blije klanten in onze winkels & app. SPAR university is dé GRAB & GO studentenformule van Nederland en telt op dit moment vijftien verkooppunten op universiteitsen/of hogeschool terreinen.

 

• Red Bull: SUV met DJ Booth en gamescherm
Bij 3 locaties komt Red Bull langs met hun eigen SUV met ingebouwde DJ Booth en aanhangwagen met gamescherm. Studenten kunnen gratis gamen, zowel alleen als tegen vrienden. Hierbij hebben ze de keuze uit diverse games; Call of Duty, Formule 1, etc. Vanuit Red Bull zal er niet gesampled gaan worden, wel is gevraagd om het geluidsniveau acceptabel te houden zodat we niet tot overlast zijn.

• Grenade: SUV met grab-the-bar challenge
Ook Grenade komt langs met een speciale SUV en houdt tevens een grab-the-bar challenge; aan een balk hangen diverse Grenade repen die in willekeurige volgorde naar beneden vallen. Alles wat de student vangt mag hij / zij houden. Daarnaast zullen er ook repen gesampled worden.

• Grand’Italia (pastabar)
De geliefde pastabar van Grand’Italia komt weer naar SPAR university! Studenten dienen een potje pesto Grand’Italia van 90g te kopen, dit bij de pastabar te laten zien en krijgen vervolgens pasta2go mee. Voor desbetreffende winkels; graag rekening houden dat er extra voorraad aanwezig is die dag. Jullie hebben reeds een mail ontvangen van mij met daarin een indicatie van wat we verwachten te verkopen die dag.

• Foodtruck The Tapas Factory
Vanuit The Tapas Factory komt er een food truck naar SPAR university waarbij studenten gratis de nieuwe empanadas die wij sinds kort vast in het assortiment aan studenten gaan uitdelen. Deze zal enkel bij UU ingezet worden omdat zij simpelweg niet meer budget hiervoor hadden. De samples zijn reeds geleverd bij de winkel en zullen die dag dan ook ingezet gaan worden.

• Beemster nachobar
Vergelijkbaar met de pastabar van Grand’Italia komt Beemster met hun eigen nachobar; het idee hierachter is dat studenten een verpakking 2-plaks kaas dienen te kopen, deze bij de nacho bar afgeven en vervolgens wordt er een lekker nachocheese voor ze gemaakt. Tevens krijgen studenten een kortingscode voor 50% korting op Beemster 2-plaks verpakkingen. Net als bij Grand’Italia graag zorgen voor voldoende voorraad (gerekend wordt op ongeveer 150 per locatie).

• Coca-Cola Future Tech
Ter promotie van de nieuwe, door AI gecreëerde Coca Cola Creations Y3000, zal de activatie van Coca Cola ook in het teken van Future Tech staan. Cola zal met een innovatieve machine komen waarin studenten een bericht uit de toekomst ontvangen. Hierin krijg je een blik van hoe de wereld er in het jaar 3000 uit gaat zien. Tevens komt er een photobooth te staan waarin studenten gratis een foto kunnen maken.

• Grijpmachine van Bickery
Bickery heeft eind vorig schooljaar de grijpmachine ingezet voor Propercorn en zal dat ook deze Ten slotte zullen we als grote winactie tickets weggeven voor de Grand Prix van Spa-Francorchamps Formule 1 voor volgend jaar. In samenspraak met Red Bull is afgesproken om drie locaties te bezoeken: UU, EUR en TUD. Het idee hierachter is dat je mag gamen bij aankoop van een blikje Red Bull. Het spel dat gespeeld kan worden is Formule 1 2023. Het idee is dat je een 3-ronden race op Zandvoort moet doen (duurt ong. 4/5 min per keer) en degene die aan het einde van de rit de race als snelste heeft afgelegd wint 4 tickets voor de Grand Prix van Spa Francorchamps 2024.