Simon Lévelt lanceert nieuwe Masterblends koffiebonen bij Jumbo

Simon Lévelt kondigt met trots de lancering aan van hun nieuwe assortiment Masterblends koffiebonen, nu verkrijgbaar bij geselecteerde Jumbo supermarkten. De introductie bestaat uit drie smaken: Sparkle, Smooth en Supreme.

In de gloednieuwe Matsterblends komt de wereld van smaken samen. De koffiebonen worden in Haarlem gemelangeerd en geroosterd tot een krachtige medium/dark roast (Sparkle), een dark roast (Smooth) en een extra dark roast (Supreme).

  • Sparkle - Sprankelende koffiemelange met een heerlijk lange nasmaak.
  • Smooth - Soepele koffiemelange met een krachtige en volle smaak.
  • Supreme - Krachtige koffiemelange met een robuuste smaak en een stevige bite.

"Bij Simon Lévelt zijn we verheugd om onze nieuwe Masterblends koffiebonen bij Jumbo te presenteren, waarmee we onze passie voor hoogwaardige koffie naar een breder publiek brengen en weer een stapje dichterbij onze missie komen om premium biologische koffie en thee toegankelijk te maken voor iedereen," aldus Bert Jongsma, directeur bij Simon Lévelt.

Premium Organic Coffee

De Masterblends van Simon Lévelt bestaan grotendeels uit arabicakoffie, gekeurd volgens de SCA-methode (Specialty Coffee Association). De koffiebonen worden daarbij beoordeeld op een schaal van 1-100 door middel van cupping: een gestandaardiseerde methode om koffie te evalueren. Alleen koffie met een score hoger dan 80 mag verkocht worden al specialty coffee. Aan de arabicabonen worden biologische “Finest Natural Robusta” koffiebonen toegevoegd met een hoge cupscore. Deze kwalitatieve robusta geeft de melange het gewenste krachtige smaakprofiel.

Over Simon Lévelt

Simon Lévelt is het merk voor premium biologische koffie en thee. Ambachtelijk bereid sinds 1826. Met passie geselecteerd en gekeurd. Op weg naar 100% biologische koffie en thee, met aandacht voor mens en natuur. Dagelijks vers geroosterd, gemengd en gemalen in eigen koffiebranderij en theepakkerij in Haarlem. Verser kan niet en dat proef je terug. Met maar liefst 25 verschillende koffiesoorten en meer dan 150 theeën vind je altijd de smaak die bij je past. Simon Lévelt is dé (online) speciaalzaak voor premium biologische koffie & thee met 40 vestigingen in Nederland en België. Verder verkrijgbaar bij de natuurvoedingswinkels Ekoplaza en Odin, Albert Heijn, de online supermarkten Picnic en Crisp en groothandels en vanaf heden ook bij Jumbo.

Wil je meer weten over Simon Lévelt?