Samenwerking Jutter Speijs en Lekkerland om uitrol te versnellen

Jutter Speijs en Lekkerland zijn een samenwerking aangegaan in foodserviceland met als doel 1.000 nieuwe shops te openen in zowel binnen- als buitenland. Hierbij staat de uitrol en het uitbreiden van de onbemande foodmarket formule voor hotelketens en kantoorpanden op nummer één. 

“Gezien hospitality en retail steeds meer samen komen, wordt uitrol in andere kanalen niet uitgesloten. Om de groei van Jutter Speijs te kunnen ondersteunen is een unieke logistieke oplossing ontwikkeld. Jutter Speijs heeft een platform waarbij partijen als Lekkerland kunnen worden aangestuurd, bijvoorbeeld om de onbemande winkels te bevoorraden”, aldus een woordvoerder van Lekkerland.

“Als snelgroeiende organisatie moet je je richten op de disciplines waar je mee wilt winnen, je wilt jezelf onderscheiden van de rest en unieke waarden toevoegen voor je klanten, de andere aspecten moet je overlaten aan de andere winnaars binnen hun discipline, Lekkerland is voor ons zo’n winnaar. Zij zijn een belangrijke logistieke partner voor uitrol in een aantal Europese landen. Lekkerland heeft door deze samenwerking toegang verworven tot een nieuwe markt, een onontgonnen gebied binnen foodservice waar Jutter Speijs het verschilt maakt”, aldus Laurens de Kleine, medeoprichter Jutter Speijs. 

“Convenience is onze core business. Daarom verloopt de samenwerking met Jutter Speijs zo vlot: hun retail concept met onbemande winkels in hotels en bedrijventerreinen is volgens ons een fraai voorbeeld van de convenience van de toekomst. Het sluit naadloos aan op onze logistieke oplossingen”, vertelt Hans Oberg, commercieel directeur Lekkerland NL.

Lekkerland bestaat al meer dan 60 jaar. Wij zijn uitgegroeid tot een (food)servicepartner met een uitgebreid assortiment in food en non-food én ruim 90.000 verkooppunten in 6 Europese landen. Wij zijn dé convenience-specialist voor ondernemers die hun klanten gemak willen bieden.