Rob Heesen General Manager van Albert Heijn to go

Er zijn nieuwe benoemingen binnen het management van AH.nl en AH to go per 1 januari 2019. 

Albert Heijn benoemt Philip Padberg (36) tot General Manager van AH.nl. Padberg was de afgelopen 3 jaar bij maaltijdbezorger Deliveroo eindverantwoordelijk voor Continental Europe en Nederland. Padberg neemt het stokje over van Selma Postma, die vorige maand werd benoemd tot brand president van Ahold Delhaize’s Peapod in de VS.

Daarnaast wordt Rob Heesen (47) General Manager van AH to go. Heesen heeft ervaring in (food) retail. In zijn laatste rol was hij algemeen directeur bij Blokker en daarvoor vervulde hij commerciële directiefuncties bij HEMA en Super de Boer. Heesen volgt Jan-Willem Dockheer op, die Albert Heijn verlaat voor een externe uitdaging.

Jan van Dam, directeur specialty stores & new markets Albert Heijn, is verheugd met de overstap van Padberg en Heesen: “We verwelkomen deze twee energieke en ervaren managers graag binnen Albert Heijn. Philip heeft uitgebreide ervaring met het succesvol leiden van een vernieuwende e-commerce dienst met veel ambitie. De markt voor bezorgdiensten is enorm in beweging en Philip kan hier veel toevoegen. Rob is een oude bekende die bij Etos zijn eerste retail-ervaring opdeed. In de competitieve markt van food on the go is AH to go een groeiend convenience merk. Met zijn managementervaring en expertise in food retail & food service kan Rob de groei en innovatie van AH to go in goede banen leiden. Ik wil ook Jan-Willem bedanken voor de groei en vernieuwing die hij AH to go heeft gebracht, waaronder recent de succesvolle introductie van Tap to go. Wij wensen hem alle succes in zijn nieuwe uitdaging.”

Bekijk ook