Pronto Wonen opent nieuwe winkels in Sliedrecht en Roermond

In oktober en november zijn er Pronto Wonen-winkels geopend op de woonboulevards in Sliedrecht en Roermond, de formule telt nu 33 vestigingen. Voor 2017 verwacht de formule 4 winkels te openen. Pronto Wonen maakt onderdeel uit van de Internationale Meubel Groep (IMG), formulehuis binnen de Nederlandse woonbranche. 

Benjamin Roobol is één van de nieuwe franchisenemers en eigenaar van de Pronto Wonen winkel in Sliedrecht. Voor Roobol betekent deze winkel een aanvulling op zijn vestigingen van Pronto Wonen in Naaldwijk, Spijkenisse en Utrecht. “Pronto Wonen is een formule die gedragen wordt door de ondernemers, met een sterke retailservice-organisatie erachter. Pronto Wonen rendeert goed en is voortdurend in beweging. We zijn nog maar net open, en draaien direct een mooie omzet. We hadden een openingsactie met een fauteuil en die vloog de winkel uit”, aldus Roobol.

Franchisenemers Bert Vriens en Ralph Maas openden hun nieuwe winkel op het Retailpark in Roermond, net nadat zij de Pronto Wonen winkel in Tilburg hebben verplaatst en vernieuwd. “Roermond is een échte winkelstad voor het zuiden van het land met veel bedrijvigheid. Pronto Wonen staat voor sfeer, gezelligheid en goede, trendy producten voor een prima prijs. Vanuit de centrale organisatie in Etten-Leur worden wij ondersteund door een fantastisch team, zodat wij als ondernemers ons kunnen focussen op de consument. We hebben er alle vertrouwen in dat ook deze nieuwe winkel een succes wordt.”

Rob van Drunen, eindverantwoordelijk voor de woonformules binnen IMG, is blij met de nieuwe winkels: “Ik feliciteer beide ondernemers van harte met hun uitbreidingen. Pronto Wonen staat stevig in de markt en we groeien nog altijd door. In Capelle a/d IJssel wordt de Pronto Wonen winkel momenteel verbouwd en nog voor de kerstdagen zal daar alles klaar zijn. Daarna gaan we in het nieuwe jaar verder met de voorbereidingen  van de volgende 4 vestigingen.”

Bekijk ook