Pim van Asperdt is nieuwe franchisepartner voor Thexton Armstrong

Pim van Asperdt is de nieuwste franchisepartner van managementadviesbureau Thexton Armstrong. Als associate franchisepartner gaat hij samen met senior franchisepartner Benny Schulte in regio Flevoland, Gooi & Eemland onder andere ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf. 

In zijn bijna 10 jaar durende militaire carrière groeide Pim van soldaat door naar officier. “Leidinggevenden hun ogen openen, confronteren en uit hun comfortzone halen zodat ze konden groeien, daar lag zijn passie. Na zijn militaire carrière heeft Pim de stap naar het ondernemerschap gemaakt en zijn eigen onderneming met succes uitgebouwd tot marktleider”, vertelt een woordvoerder van de formule. 

Pim van Asperdt, directeur Thexton Armstrong van Asperdt, vertelt: “Ondernemers helpen glazen plafonds te doorbreken, of ervoor te zorgen dat een ondernemer weer tijd overhoudt om te genieten van het leven en zijn of haar gezin, daar doe ik het voor!” Hoe Pim dat doet? “Door scherp, open, eerlijk en soms ook onconventioneel te zijn.”

Bekijk ook