Personal Fitness Nederland franchisenemers openen 2e vestiging

In februari opent Personal Fitness Nederland haar 65e personal fitness studio. Na de eerdere successen in onder andere Tilburg, Eindhoven en Apeldoorn wordt de 65e studio geopend aan het Dreesplein in Naaldwijk. Personal trainers, lifestylecoaches en voedingsdeskundigen Anouschka en Melangelo Prince gaan de uitdaging aan om iedereen in omgeving Naaldwijk weer fit, gezond en gelukkig te maken. 

Waarom een tweede vestiging?

Anouschka en Melangelo Prince hebben al een vestiging in Poeldijk, maar staan te popelen om een tweede vestiging te openen. Waarom een tweede vestiging? “Wegens groot succes in Poeldijk, gaan wij uitbreiden naar Naaldwijk. De ‘Fit For Life’ methode werkt uitstekend, waardoor mensen beginnen te kletsen. Om heel het Westland fit te krijgen, is een tweede en straks derde studio nodig!”, aldus Anouschka. 

Hoe zijn jullie bij Personal Fitness Nederland terecht gekomen?

Anouschka vertelt verder hoe ze bij Personal Fitness Nederland terecht zijn gekomen: “Melangelo is altijd op zoek naar het gat in de markt. Toen de advertentie op Instagram voorbij kwam, werd hij direct enthousiast. Na het eerste kennismakingsgesprek was meteen duidelijk dat Personal Fitness Nederland een voortvarend bedrijf is, die een groot gat in de markt vervuld. Immers, iedereen wil gelukkig worden en lekker in zijn/haar vel zitten. Bovendien zijn wij van mening dat iedereen een coach nodig heeft die het beste in ieder naar boven haalt.”

Soft franchise

Anouschka en Melangelo combineren de Personal Fitness studio met een andere passie, Melangelo vertelt: “Anouschka, mijn vrouw, is Onderwijs- en Ontwikkelingspsycholoog. Ze is zeer gepassioneerd in het begeleiden van jongeren op schoolgebied. Personal Fitness Nederland is een soft franchise, wat betekent dat een combinatie met bijles mogelijk is. We hebben de studio zo ingericht, dat Anouschka ook haar eigen praktijk heeft. Ze combineert de bijles met sport, ook wel bewegend leren. Het blijkt een super combinatie te zijn! De kinderen volgen bijles en de ouders training.”

Bekijk ook