Personal Fitness Nederland blijft groeien en opent 3 nieuwe studio’s in januari!

Personal Fitness Nederland blijft groeien en opent in januari 3 nieuwe personal coaching studio’s. Door de opening in Venlo, Aalsmeer en Zeist telt de formule inmiddels 92 studio’s in Nederland.

In de studio’s wordt vastgehouden aan de gouden combinatie: voeding, beweging en mental coaching. Het doorontwikkelde concept heeft zich (juist) in de coronatijd bewezen, want het Fit for Life programma ging voor leden altijd door! Meer dan 17.000 mensen hebben inmiddels hun doelstellingen behaald voor de volle 100%. De personal coaches van de nieuw geopende studio’s gaan nu aan de slag om de mensen in hun regio fitter, gezonder en gelukkiger te maken. 

Schaalvoordelen, innovatie en ontwikkeling

Harry Raaijmakers, eigenaar van de nieuwe studio in Venlo, vertelt: “Het grote voordeel voor mij om te werken met Personal Fitness Nederland als franchiseorganisatie zit hem in het schaalvoordeel. Een grote organisatie die minder leuke dingen wegpakt en professionele ondersteuning biedt bij onder andere marketing, ondernemerschap en administratie. De organisatie is tevens bezig met innovatie en ontwikkeling en dit is iets wat je als standalone nauwelijks kunt”. Harry vervolgt: “Eerder heb ik in Roermond een studio geopend. Dit was een geweldige ervaring, want binnen een maand was ik break-even. Dat was enorm uniek en heel lekker.”

Doorontwikkeld concept dat zijn succes dagelijks bewijst

Tamim, mede-eigenaar van de nieuw geopende studio in Zeist: “Samen met Roohin heb ik al vier jaar een studio in Bergen op Zoom. Onlangs ben ik verhuisd naar Zeist waardoor het idee ontstond om daar een tweede studio te openen. Dankzij de hulp en ondersteuning van Personal Fitness Nederland is de opstart super goed verlopen!”

“Wij geloven in het door ontwikkelde concept van Personal Fitness Nederland, want het richt zich naast beweging en voeding op mental coaching”, vervolgt Tamim. “Dit is ontzettend belangrijk én dit maakt het verschil, want wij merken dat onze klanten mental coaching nodig hebben om écht fitter, gezonder en gelukkiger te zijn voor de rest van zijn of haar leven.” 

Hulp en ondersteuning en toestroom aan klanten

“Ik heb besloten om een studio in Aalsmeer te openen omdat ik geloof in de Fit for Life methode die geschaald is op gedragsverandering op de lange termijn”, vertelt Vincent Koot van de nieuwe studio in Aalsmeer. Direct toen het marketingteam mijn campagnes live had gezet stroomden de aanmeldingen binnen, waardoor ik direct 12 Personal Coaching leden kon inschrijven. Ik ben super blij met de ondersteuning en hulp die ik als franchisenemer krijg zodat ik me kan focussen op de toppers die bij mijn studio aan de slag gaan.  

Over Personal Fitness Nederland

Wil jij meer weten over Personal Fitness Nederland of overweeg je zelf een studio te openen? Ga dan naar de formulepagina van Personal Fitness Nederland en laat je gegevens achter.