Opening New Store Concept INTERSPORT in Den Haag

Vorige week vond bij INTERSPORT Twinsport Den Haag de presentatie plaats van het nieuwe store concept. Het concept werd ontwikkeld door INTERSPORT International Corporation en Den Haag is één van de ongeveer 15 Europese steden waar de nieuwe winkel te zien is. “We bieden een fantastische winkelervaring voor sportieve consumenten”, aldus Corbert Zuijdervliet, een van de eigenaren van INTERSPORT Twinsport. Eind oktober werd de winkel, gelegen in het centrum aan de Grote Marktstraat in Den Haag, volgens het nieuwe concept geopend.

Optimaal adviseren

“In het nieuwe concept staan aspecten als specialisme, advies, inspiratie en service centraal”, vertelt Zuijdervliet. “Een goed voorbeeld hiervan is onze hardloopspecialist, die samen met consumenten met behulp van een 3D-scan op zoek gaat naar de juiste hardloopschoen. Daarna kan men de schoenen ‘in beleving’ op de loopband testen, waarbij nog specifiek wordt gekeken naar de loopontwikkeling. Onze specialist kan hardlopers ook tips geven, bijvoorbeeld op het gebied van trainingen. Voor elke sport hebben we de beste adviseurs in huis om consumenten optimaal te kunnen adviseren.”

De winkel kent daarnaast meerdere digitale elementen, zoals bijvoorbeeld een magic mirror en kiosken waarop producten ook besteld kunnen worden. 

Jan Willem Juffer, directeur INTERSPORT Nederland, vertelt over het nieuwe store concept: “Onze missie met INTERSPORT is om ‘Sport to the people’ te brengen. Dat kan nu nóg beter in de nieuwe winkels, waar beleving van sport centraal staat. In Den Haag is de meest hoogwaardige en volledige sport experience te beleven op maar liefst 1800 m2. Ik weet zeker dat de ondernemers en hun team erin slagen om een topprestatie neer te zetten. De locatie is fantastisch, middenin het kloppend hart van Den Haag. Alle ingrediënten voor succes zijn aanwezig en ik wens iedereen namens INTERSPORT dan ook een fantastische wedstrijd toe!”