Nieuwe Profile-vestiging Bergen op Zoom

Profile Car & Tyreservice opent op 1 januari 2021 een nieuwe vestiging in Bergen op Zoom. Profile Bergen op Zoom biedt services zoals truck, landbouw, industrie en personenwagenbanden. DBS zal medio januari overgaan tot het realiseren van een Profile ‘Pro’ vestiging. Banden, onderhoud, APK en reparaties volgen snel. Het familiebedrijf bestaat al uit negen vestigingen in Zuid-Holland en een bandengroothandel en bandenvernieuwingsbedrijf in Utrecht.

Profijt

Alle vestigingen bieden allround service. Dat betekent niet alleen dat particulieren en zakelijke rijders er terecht kunnen voor banden en onderhoud aan hun personenauto. Ook klanten in de transportsector en in de industrie en landbouw kunnen terecht bij alle vestigingen. Veelzijdigheid is niet het enige waarmee Profile DBS zich onderscheidt. Van Dijk: “Onze relaties kunnen straks bij dertien vestigingen terecht die samen beschikken over 26 mobiele service units. We leveren professionele en snelle service in een relatief groot gebied. Door deze samenwerking kunnen we nog meer inspelen op de behoeften van onze klanten.”

Over Profile

Profile International is een onafhankelijke automotive holding en formulehouder van het franchiseconcept Profile Car & Tyreservice met als focus bandenservice en auto-onderhoud. De formule telt in totaal 224 vestigingen in Nederland en België en bestaat uit zelfstandige ondernemers. Meer dan 2.000 Profilers staan elke dag klaar om klanten snel en vakkundig te helpen. Naast de sterke positie in de professionele markt garandeert Profile ook de mobiliteit van steeds meer particulieren.

Bekijk ook