Nieuwe Pannekoekenbakker franchisenemer in Holten

Medio april 2018 gaat De Pannekoekenbakker Holten open in het centrum van Holten aan de rand van de Sallandse heuvelrug. Pannekoekenbakker Holten is de 15e vestiging van De Pannekoekenbakker in Nederland. Bas, de eigenaar van deze locatie, heeft zich als franchisenemer aangesloten bij de formule De Pannekoekenbakker.

Bas had geen horeca ervaring en licht zijn keuze voor De Pannekoekenbakker toe: “De Pannekoekenbakker heeft een goede doordachte visie/strategie en is vernieuwend. De gast wordt echt centraal gesteld, er zijn leuke acties en product en beleving zijn daarbij erg belangrijk. De ondernemers van De Pannekoekenbakker zijn met hart en ziel betrokken bij de organisatie, zijn gericht op samenwerking en dragen bij aan een enthousiaste en positieve sfeer. Dit enthousiasme straalt ook uit naar de gasten, die als koning worden behandeld. Ik ervaar De Pannekoekenbakker als een grote familie, waarin je opgenomen wordt en waarin het “samen” ook echt centraal staat.”

De pannekoekenbakker

Erna en Sem, zullen samen met overige medewerkers, de gastvrouw en –heer van Pannekoekenbakker Holten zijn.

De Pannekoekenbakker is een samenwerkingsorganisatie van zelfstandige ondernemers, die een vestiging van De Pannekoekenbakker exploiteren. Gezamenlijk exploiteren zij de formule De Pannekoekenbakker. Deze formule wordt beheerd door De Pannekoekenbakker Franchise B.V.

Bekijk ook