Nieuwe franchisenemers voor Personal Fitness Nederland

Personal Fitness Nederland heeft afgelopen tijd nieuwe franchisenemers mogen verwelkomen. Zo is per 1 december Nigel Bruynder gestart met een nieuwe vestiging in Lelystad aan de Schoepenweg. "Op het moment wanneer ik hulp nodig heb, is die hulp er. Daarom heb ik voor franchising bij Personal Fitness Nederland gekozen. Mijn ervaring van de afgelopen maand is erg positief. Ik hoop dat ik nog meer mensen kan inschrijven", vertelt Nigel.
 
Ook in de eerste maand van het nieuwe jaar starten er 3 nieuwe vestigingen. Per januari start Jeffrey van Delft in Aalsmeer en Jeroen Stals in Oegstgeest. “Personal Fitness Nederland heeft mij ontzettend geholpen met de start van mijn eigen personal fitness studio. De reden dat ik met Personal Fitness Nederland in zee ben gegaan is omdat ik niet het wiel opnieuw wilde uitvinden. Wanneer ik vragen heb, kan ik bij hun terecht en zij kunnen vanuit hun ervaring antwoorden omdat ze al meer dan 60 studio's hebben. Ook het idee van het veranderen van de leefstijl sprak mij ontzettend aan, mensen helpen om hun leven permanent op een positieve manier te verbeteren waardoor mensen echt lekkerder in hun vel komen te zitten! Ik kan niet wachten om te beginnen met het uitdragen van het Fit for Life programma om mensen gezonder en gelukkiger te maken!”, aldus Jeroen.

Huidige franchisenemers Marco Hoogendijk en Melih Kaya starten hun 4e Personal Fitness Nederland vestiging in Rijswijk. Zij hebben momenteel al een vestiging in Delft en in Den Haag aan de Oude Haagweg en op het Piet Heinplein.

Over Personal Fitness Nederland

In 2010 zijn Jos Vermeer en Giel Verberne gestart met 5 Personal training- en lifestyle studio's in de omgeving van Eindhoven. In 2016 gaven ze het startschot voor franchising. Nu, circa 2,5 jaar later, hebben ze een netwerk van ruim 60 franchisenemers. 

Voor 2019 staan er al ruim 40 nieuwe studio’s op de planning om te openen. 

Bekijk ook